Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimecres, 31 d’agost del 2011

Pep Guardiola, atracció a la cimera de la UEFA.

Els tècnics han participat en una cimera a Lió







Pep Guardiola ha estat, sens dubte, la principal atracció de la XIII Cimera de Tècnics de Elite, convocats per la UEFA. Tothom va felicitar sense excepció l'entrenador de Santpedor per l'espectacle que dóna el seu equip, per les innovacions tàctiques que posa en pràctica i per la seva filosofia personal de joc.
A la reunió només va faltar el tècnic de l'Inter (Giampiero Gasperini), mentre que el del Milan, Massimiliano Allegri, i el del Xakhtar, Mircea Lucescu, van arribar tard.
Els entrenadors han deixat clar que voldrien que la UEFA escoltés més les seves opinions, que es comptés més amb ells per prendre decisions que incideixen directament en el normal desenvolupament del futbol.
El tema calendari, així com els canvis de tècnics durant la mateixa temporada i les possibles innovacions en la Champions League, la principal de les quals seria que participés el vencedor de l'Europa League, si no es classifica directament, van ser els temes tractats al llarg de la tarda.
Després tots els entrenadors van sopar junts amb la presència de Michel Platini que es va fotografiar al costat de Pep Guardiola a un costat i sir Alex Ferguson a un altre. El veterà tècnic escocès no es va quedar al sopar i va tornar a Manchester, no participant aquest dijous a la resta de reunions.
A la cimera de tècnics d'elit van assistir finalment: Pep Guardiola (FC Barcelona), Sir Alex Ferguson (Manchester United FC), André Villas-Boas (Chelsea FC), Arsène Wenger (Arsenal FC), Roy Hodgson (West Bromwich Albion FC) , Rémi Garde (Olympique Lyonnais), Didier Deschamps (Olympique de Marseille), Massimiliano Allegri (AC Milan), Ralf Rangnick (FC Schalke 04), Thomas Schaaf (SV Werder Bremen), Frank de Boer (AFC Ajax), Jorge Jesus ( SL Benfica), Felix Magath (VfL Wolfsburg), Vítor Pereira (FC Porto), Mircea Lucescu (FC Xakhtar Donetsk), Unai Emery (València CF), Thorsten Fink (FC Basel 1893) i Rudi Garcia (LOSC Lille Métropole).
Aquest dijous prosseguiran les reunions a la seu de la UEFA i al migdia es donaran a conèixer les conclusions.

dilluns, 29 d’agost del 2011

'Maneta' de Play-Station.

5-0: El Barça debuta a la Lliga golejant de forma espectacular el Vila-real.

Alexis celebra su gol con sus compañeros / FOTO: Claudio Chaves - MD
Millor impossible. El Barça ha arrencat la Lliga de forma immillorable en golejar per 5-0 a un Vila-real que disputa aquesta Champiosn League amb gols de Thiago, Cesc, Messi (2) i Alexis. D'aquesta manera, els de Pep Guardiola no s'han deixat intimidar pel 0-6 del Reial Madrid a Saragossa i han demostrat que van a per la quarta Lliga consecutiva.
El FC Barcelona ha arrencat el partit amb una revolucionària alineació amb un 3-4-3 en què Abidal era l'únic defensa nat. En els primers minuts la possessió blaugrana ha estat insultant davant un Vila-real que no era capaç de connectar més de tres passades seguides. La primera ocasió ha estat per a un Alexis que ha disparat a les mans de Diego López.
Els de Pep Guardiola realitzaven una gran pressió en atac que provocava de forma reiterada la pèrdua de pilota del rival. En una ràpida ocasió entre Pedro i Messi, l'argentí ha obligat el porter del Vila-real a treballar durament a córner. Precisament en aquest córner, Busquets ha rematat de cap contra el travesser. Leo ho ha tornat a intentar però un providencial Gonzalo ha evitat la rematada del '10 'blaugrana.
 
Thiago inaugura el marcador
Però l'encarregat d'inaugurar el marcador ha estat Thiago que després de conduir la pilota fins la frontal de l'àrea, i veure com cap rival li intentava frenar, ha disparat ras amb l'esquerra i li ha ajustat la pilota al pal llarg de Diego López (1 -0, min. 25). La rèplica groga ha arribat a peus d'un Rossi que ha disparat amb potència contra el lateral de la xarxa.
El Vila-real ha passat a buscar a Rossi amb pilotes llargues. D'aquesta manera ha inquietat una mica més la defensa d'un Barça amb Mascherano amonestat per una entrada sobre Nilmar. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 1-0, ha aparegut Leo Messi per llançar una passada a l'espai per a un Cesc que després de superar la sortida de Diego López ha marcador el segon a plaer (2-0, min. 45).
 
Golejada després del descans
La segona meitat ha començat tal com havia acabat la primera, amb gol del Barça. Excel.lent passada a l'espai per a un Alexis en carrera que després de trepitjar l'àrea ha creuat la pilota al fons de la xarxa (3-0, min. 47). Només quatre minuts després arribava el quart després d'una gran assistència d'Iniesta per a un Messi que ha regatejat a Diego López i ha marcador a porta buida (4-0, min. 51).
Malgrat el marcador voluminós, el Barça no ha deixat anar el peu de l'accelerador. Cesc ha tingut el cinquè en els seus peus però ha preferit assistir sense èxit a Messi. Amb l'entrada de Xavi, Villa i Jonathan Dos Santos el guió blaugrana s'ha mantingut igual. Leo ha disparat contra les mans de Diego López en un ràpid contraatac mentre que Rossi ha rematat desviat en la següent jugada.
 
Messi tanca la 'maneta'
Els de Guardiola seguien robant pilotes i un d'ells han provocat una ràpida acció entre Thiago, Messi i Alexis que ha acabat amb el gol de Leo (5-0, min. 74). Villa ha tingut el sisè en els seus peus però la seva rematada creuada se n'ha anat desviat.
Els últims minuts s'han convertit en un gran rondo en què el Barça seguia manejant la pilota al seu gust. En un servei ràpid de falta, Valdés ha evitat el gol de l'honor del Vila-real després d'un tir de Camuñas en l'última acció del partit.
D'aquesta manera, el FC Barcelona d'iniciar la Lliga BBVA 2011-12 amb una 'maneta' espectacular i superlativa a un dels equips cridats a liderar la 'altra' Lliga, aquella de la qual no formen part ni els de Guardiola ni el Reial Madrid que es troben a un nivell molt lluny.


http://www.mundodeportivo.com/

La UEFA expedienta el Barça per les bengales de la Supercopa d'EuropaLa UEFA expedienta el Barça per les bengales de la Supercopa d'Europa.

Cesc Fabregas celebra con sus compañeros tras anotar ante el FC Porto durante la Supercopa de Europa en Mónaco / FOTO: BRUNO BEBERT - EFE
La UEFA expedientarà el FC Barcelona per permetre l'accés d'aficionats radicals a l'estadi Louis II de Mònaco, durant la celebració de la Supercopa d'Europa que va enfrontar Barça i Porto.

A més la sanció inclouria també el llançament de bengales durant el partit per part dels mateixos radicals.

http://www.mundodeportivo.com/

Partidàs per començar.

Després de guanyar la Supercopa d’Europa, el Barça debuta a la Lliga contra el Vila-real aquesta nit (21 hores, Gol T, Canal+ Liga i R@dio Barça i Latdp). Pep Guardiola haurà d’innnovar en defensa degut a les baixes.

Amb la Supercopa d’Espanya i d’ Europa al sac, el Barça es disposa a iniciar aquest dilluns el campionat de Lliga. Ho farà rebent el Vila-real, en un duel corresponent a la segona jornada (la primera es va ajornar per la vaga de l’AFE). Segurament el conjunt de Pep Guardiola enceta un dels reptes més grans dels que li poden quedar per assolir: igualar el Dream Team com l’únic equip del Barça que ha guanyat quatre Lligues consecutives (1990-94).

Incògnites defensives Pep Guardiola, el cervell d’aquell equip al terreny joc i de l’actual des de la banqueta, afronta l’estrena amb cinc baixes a la rereguarda. No pot comptar amb els lesionats Puyol, Piqué, Adriano i Maxwell ni amb el sancionat Alves, que arrossega una acumulació d’amonestacions de la temporada passada. Així, els únics defenses purs disponibles del primer equip són Abidal i Fontàs, encara que és coneguda la polivalència d’alguns jugadors i que els permet endarrerir la seva posició natural.

Completa la llista d’absències Afellay. Amb tot, el cos tècnic va portar a terme la sessió de diumenge amb els jugadors del B Sergi Roberto, Dos Santos, Cuenca i Bartra, que podrien tenir una oportunitat. El partit d’aquesta nit, a més, podria significar el debut d’Alexis Sánchez al Camp Nou.

Vila-real de Champions El Vila-real, per la seva banda, arriba a la primera jornada de Lliga després de superar la fase prèvia de la Champions. Durant l’estiu, els de la Plana Baixa han perdut futbolistes carismàtics com Capdevila o Cazorla, però s’han reforçat amb altres com Zapata o Camuñas i han conservat els seus dos puntals ofensius: Nilmar i Rossi. En la visita al Camp Nou, Juan Carlos Garrido no podrà alinear els sancionats César (un dels seus fitxatges) i Mario.

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/

dissabte, 27 d’agost del 2011

Sorhaindo, Rocas i les aturades, claus en el triomf (34-22)

www.fcbarcelona.cat

El Barça Intersport ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat amb claredat l’Osca en el Torneig de Malgrat. El notable joc amb el pívot Sorhaindo, les jugades de Rocas i les aturades dels dos porters blaugranes, claus en el triomf final.

Imatge del Partit d'Handbol d'hair entre el FC.Barcelona Borges i el BM Osca al Pavelló Germas Maragall de Malgrat de Mar.


En un matx ben treballat i en el que els homes de Pascual han anat de menys a més, el FC Barcelona Intersport s’ha endut un nou triomf en el que portem de pretemporada. La bona defensa blaugrana ha estat básica en la segona meitat davant un Osca que ha aguantat bé a la primera meitat, però que s’ha vist superat en tot a la segona.

Primera part igualada
Els primers compassos del partit han estat de tempteig entre tots dos conjunts. A partir del minut 10, però, el Barça ha començat a circular amb rapidesa la pilota, ha sabut ajustar la defensa i aquesta ha trobat en el suec Sjostrand el seu millor aliat a la porteria. En l’equip visitant també ha destacat el seu porter Julio Rodríguez, que fins i tot ha tingut el seu moment de glòria marcant un gol des de la seva porteria. Al descans, però, i després que el Barça comencés a trobar el joc del pívot amb facilitat (16-12), amb quatre gols del francès Sorhaindo.

Una marxa més
A la represa, el FC Barcelona ha posat una marxa més i això s’ha notat ràpidament. Les nombroses rotacions han permès Pascual dosificar els seu homes mentre al rival li començaven a fallar les forces. Fruit d’això els blaugranes han aconseguit rapidament una renda de +7 (22-15), amb gol de Nagy en el minut 38.

Ferm en defensa, a manca de vuit minuts el Barça s’enfilava fins els 9 gols de distència (29-20) i les bones aturades dels dos porters –a la represa també ha jugat Saric-(18 aturades entre els dos), el partit s’ha acabat decantant del bandol blaugrana (34-22).

Pascual post-partit
“Crec que hem fet un bon partit, tant en atac com en defensa, davant d’un rival que m’ha sorpres gratament.”

“L’equip ha donat una passa més respecte Doboj. Estem en la línia que volíem i després d’una setmana més d’entrenaments arribarem a la Supercopa en bona disposició.”   

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/

divendres, 26 d’agost del 2011

Últim test de la temporada.


El Barça Intersport juga avui divendres, a les 19 h, a Malgrat de Mar, l'últim partit de pretemporada davant el BM Osca. Darrer test, doncs, perquè Xavi Pascual comprovi l’estat de l’equip de cara al repte de la Supercopa Asobal del dia 4 de setembre.

Descans al cap de setmana
El Barça Intersport descansarà durant el proper cap de setmana. Els blaugranes retornaran dilluns a l’activitat. Durant la propera setmana seran vuit les sessions d’entrenament programades abans de jugar, el diumenge dia 4 de setembre a les 20.15 h i davant el BM Atlético de Madrid, la final de la Supercopa Asobal.
Aquest torneig Vila de Malgrat és ja un clàssic dels darrers anys en la preparació de la pretemporada del Barça d’handbol. La PB Enric Masip de Malgrat de Mar, responsable de l’organització del partit, ja fa 11 temporades que organitza aquest campionat amb la presència del FC Barcelona d’handbol.

Amb tots els efectius
Xavi Pascual ha convocat tots els jugadors sèniors. Per tant, seran 17 els homes que tindrà a disposició l’entrenador blaugrana a Malgrat de Mar. La novetat és la presència de Magnus Jernemyr, que no va viatjar a Doboj per unes molèsties al genoll.

El partit davant el BM Osca serà l’últim banc de proves abans d’iniciar l’exigent temporada que espera a l’equip blaugrana, en la qual disputarà fins a sis competicions: Supercopa Asobal, Lliga dels Pirineus, Lliga Asobal, Copa Asobal, Champions i Copa del Rei.

Nous a l'Asobal
El BM Osca, rival dels blaugranes, disputarà per primera vegada una edició de la Lliga Asobal. Els d’Osca són un club fundat l’any 1995 i la temporada passada van assolir l’ascens a l’Asobal.

Entre les seves files destaquen dos jugadors formats al FC Barcelona. L’extrem Joan Saubich, cedit pel FC Barcelona, ha retornat a Osca després d’una cessió que es va produir fa dues temporades.

L’altre jugador amb formació blaugrana és el central Álvaro Ruíz, incorporat a l'Osca després de la seva desvinculació de l’handbol blaugrana durant aquest estiu.
http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/

Final de la Supercopa d'Europa FC.Barcelona Porto.


Vídeo de l'any 2009 del Gol de Pedro a l'estadi Louis II a la Supercopa d'Europa el Gol Narrat per Joaquim Maria Puyal de LATD de Futbol a Catalunya Ràdio La Tranmissió d'en Puyal.

FC Barcelona i Porto cerquen aquesta nit (20.45 hores, TV3, TVE i R@dio Barça) una Supercopa d’Europa molt especial: és l’última que es juga a l’estadi Louis II de Mònaco. Piqué, Puyol i Afellay, lesionats, no jugaran.

L’Atlètic de Madrid coneixerà avui el seu successor. Serà el Barça de Josep Guardiola, campió d’Europa, o el Porto de Vítor Pereira, guanyador de la darrera Europa League, tots dos també recents campions de les respectives Supercopes estatals. El conjunt blaugrana, que ja va ser el darrer campió de les Supercopes d’Europa a doble partit (va tombar amb un global de 3-1 el Borussia Dortmund el 1997), vol ara convertir-se en l’últim equip que guanya a Mònaco. Cal recordar que l’edició de l’any vinent serà a Praga.

Interrogants en defensa
La cita arriba envoltada d’un munt d’incògnites. Guardiola haurà d’idear una defensa sense Puyol i Piqué, els seus centrals més purs, posicions que es repartiran Busquets, Mascherano, Fontàs i Abidal. Aquest canvi, alhora, condicionarà el migcamp i el lateral esquerre blaugrana, en un equip en el qual tampoc hi serà Ibrahim Afellay, l’altre lesionat, ni Pinto, sancionat. Oier Olazábal, doncs, serà el suplent de Valdés, com ja va passar a la final de Wembley.

Sense Falcão ni Pereira
Per la seva banda, Vítor Pereira, el relleu d’André Villas-Boãs a la banqueta del Porto, compta amb un equip que ha patit algunes modificacions durant aquest estiu. Les més importants, durant la darrera setmana, el fet que hagi estat traspassat el seu davanter referència, Radomel Falcão (que ha fitxat per l’Atlètic de Madrid), i amb la més que probable sortida de l’equip del migcampista Álvaro Pereira, que està en negociacions amb el Chelsea i fora de la llista de convocats. Un dels que sí que hi serà és Steven Defour, el fitxatge estrella dels portuguesos aquest estiu, procedent de l’Standard de Lieja.

La segona posició històrica, a l’abast
Tant Barça com Porto, campions de Lliga i d’Europa –en diferents competicions– la temporada passada, cercaran aquesta nit el seu segon títol del curs. Els blaugrana opten també a convertir-se en el segon conjunt amb més Supercopes d’Europa del continent. De fet, ara ja ocupen aquesta posició, compartida, però, amb el Liverpool anglès (tots dos tenen tres títols). L’AC Milan, amb cinc, és qui lidera aquesta classificació històrica.
http://www.fcbarcelona.cat/

2-0: El Barça, sota la batuta d'un genial Messi, guanya davant el Porto la Supercopa de Europa.

El Barça celebra la Supercopa de Europa / FOTO: Claudio Chaves - MD
El FC Barcelona ha guanyat la Supercopa d'Europa després de superar a l'Stade Louis II de Mònaco al Porto per 2-0 gràcies als gols de Leo Messi i Cesc Fàbregas.
Els de Pep Guardiola estan decidits a perdurar per sempre en la Història. Com l'equip que millor futbol ha exhibit, el que va destrossar tots els rècords haguts i per haver, i el que malgrat haver-ho guanyat tot, té una fam insaciable de tornar a guanyar-ho tot.
Al petit principat monegasc el Barça no ha realitzat un dels seus millors partits. Però una acció del número u del món ha permès fer el primer pas cap al súpertítulo. Un regat únic amb el cos que demà mateix ja intentaran imitar tots els nens del món. Després d'una fase irregular de partit, el recentment incorporat Cesc s'ha encarregat de tancar el seu tercer partit amb trofeu amb un gol que sentenciava la Supercopa d'Europa.
 
Inici asfixiant del Porto
El Barça, que ha sortit amb l'onze del Bernabéu amb els canvis de Pedro i Xavi per Alexis i Thiago, ha començat el partit molt pressionat pels atacants del Porto que tractaven d'asfixiar la sortida de pilota blaugrana. Una pèrdua de Keita ha provocat una falta molt perillosa que Hulk ha llançat per sobre del travesser mentre que en el minut 7 ha estat Valdés qui ha evitat el 0-1 després d'una rematada creuada de Moutinho.
La rèplica blaugrana no ha arribat fins a una vaselina de Pedro que ha sortit per sobre del travesser de Helton. Després d'una gran jugada de Hulk, el xut ha sortit fora massa creuat, han aparegut Iniesta i Messi per tranquil el partit. La possessió del Barça ha passat a ser a constant. Només li faltava inquietar la porteria rival.
 
Per luxe a Mònaco, el de Messi
I va aparèixer Leo. Després d'una dura entrada de Otamendi, el '10 'blaugrana s'ha inventat una jugada en què després de superar a tres rivals ha assistit de meravella per a un Villa que no ha arribat per poc. Xavi ha inquietat la porteria de Helton amb un gran dreta que el porter ha enviat a córner.
Però faltava el gol de Messi, que ha arribat poc després. Assistència involuntària de Guarín que recull l'argentí i després encarar Helton l'ha superat amb un dríbling antològic que li ha permès enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0, min. 39). El Barça s'anava al descans amb el partit encarrilat però no sentenciat.
Després del pas pels vestidors, el Porto ha volgut ficar-se de nou en el partit. En el seu objectiu d'obstaculitzar la creació blaugrana, s'ha trobat amb una ocasió de Moutinho després d'una bona pressió de Cristian. Però el xut del lusità ha rebotat en un defensa culer per fortuna de Valdés.


Precipitació i errors en els dos equips
Villa disparava a les mans de Helton mentre que un xut de Messi no aconseguia superar la defensa rival. Un ràpid contraatac ha deixat a Pere sol davant un rapidíssim Helton que ha aclarit la pilota. Guardiola ha donat entrada a Alexis i Busquets pel 'Guaje' i Adriano.
El partit ha entrat en una fase de precipitació per part de Barça i Porto en gran part pel cansament i el mal estat del terreny de joc. Tot i això, un malentès entre Mascherano i Valdés gairebé ha propiciat l'empat lusità. Per fortuna culer, un atent Abidal ha enviat la pilota a córner.
Alexis l'ha intentat amb una jugada individual però el seu xut ha marxat desviat. Poc abans que entrés Cesc per tenir un major control de pilota, Abidal se l'ha jugat derrocant a Guarín dins l'àrea però el col.legiat ha deixat seguir el joc.
 
Arriba la sentència
A falta de set minuts Rolando ha deixat al Porto amb deu en veure la segona groga per fer caure Messi en un ràpid contraatac blaugrana. I cinc minuts després arribava la sentència després d'una assistència de mil quirats de Leo per a un Cesc que després de controlar ha batut Helton (2-0, min. 87).
En els minuts finals ha vist la vermella directa un Guarín que portava tot el partit passat de revolucions, mentre que Helton ha realitzat una gran parada per evitar el 3-0 d'Iniesta. Ja no hi havia temps per més. Només per celebrar un nou títol del ja llegendari equip que dirigeix ​​Pep Guardiola.El FC Barcelona ha guanyat la Supercopa d'Europa després de superar a l'Stade Louis II de Mònaco al Porto per 2-0 gràcies als gols de Leo Messi i Cesc Fàbregas.
Els de Pep Guardiola estan decidits a perdurar per sempre en la Història. Com l'equip que millor futbol ha exhibit, el que va destrossar tots els rècords haguts i per haver, i el que malgrat haver-ho guanyat tot, té una fam insaciable de tornar a guanyar-ho tot.
Al petit principat monegasc el Barça no ha realitzat un dels seus millors partits. Però una acció del número u del món ha permès fer el primer pas cap al súpertítulo. Un regat únic amb el cos que demà mateix ja intentaran imitar tots els nens del món. Després d'una fase irregular de partit, el recentment incorporat Cesc s'ha encarregat de tancar el seu tercer partit amb trofeu amb un gol que sentenciava la Supercopa d'Europa.
 
Inici asfixiant del Porto
El Barça, que ha sortit amb l'onze del Bernabéu amb els canvis de Pedro i Xavi per Alexis i Thiago, ha començat el partit molt pressionat pels atacants del Porto que tractaven d'asfixiar la sortida de pilota blaugrana. Una pèrdua de Keita ha provocat una falta molt perillosa que Hulk ha llançat per sobre del travesser mentre que en el minut 7 ha estat Valdés qui ha evitat el 0-1 després d'una rematada creuada de Moutinho.
La rèplica blaugrana no ha arribat fins a una vaselina de Pedro que ha sortit per sobre del travesser de Helton. Després d'una gran jugada de Hulk, el xut ha sortit fora massa creuat, han aparegut Iniesta i Messi per tranquil el partit. La possessió del Barça ha passat a ser a constant. Només li faltava inquietar la porteria rival.
 
Per luxe a Mònaco, el de Messi
I va aparèixer Leo. Després d'una dura entrada de Otamendi, el '10 'blaugrana s'ha inventat una jugada en què després de superar a tres rivals ha assistit de meravella per a un Villa que no ha arribat per poc. Xavi ha inquietat la porteria de Helton amb un gran dreta que el porter ha enviat a córner.
Però faltava el gol de Messi, que ha arribat poc després. Assistència involuntària de Guarín que recull l'argentí i després encarar Helton l'ha superat amb un dríbling antològic que li ha permès enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0, min. 39). El Barça s'anava al descans amb el partit encarrilat però no sentenciat.
Després del pas pels vestidors, el Porto ha volgut ficar-se de nou en el partit. En el seu objectiu d'obstaculitzar la creació blaugrana, s'ha trobat amb una ocasió de Moutinho després d'una bona pressió de Cristian. Però el xut del lusità ha rebotat en un defensa culer per fortuna de Valdés.
 
Precipitació i errors en els dos equips
Villa disparava a les mans de Helton mentre que un xut de Messi no aconseguia superar la defensa rival. Un ràpid contraatac ha deixat a Pere sol davant un rapidíssim Helton que ha aclarit la pilota. Guardiola ha donat entrada a Alexis i Busquets pel 'Guaje' i Adriano.
El partit ha entrat en una fase de precipitació per part de Barça i Porto en gran part pel cansament i el mal estat del terreny de joc. Tot i això, un malentès entre Mascherano i Valdés gairebé ha propiciat l'empat lusità. Per fortuna culer, un atent Abidal ha enviat la pilota a córner.
Alexis l'ha intentat amb una jugada individual però el seu xut ha marxat desviat. Poc abans que entrés Cesc per tenir un major control de pilota, Abidal se l'ha jugat derrocant a Guarín dins l'àrea però el col.legiat ha deixat seguir el joc.
 
Arriba la sentència
A falta de set minuts Rolando ha deixat al Porto amb deu en veure la segona groga per fer caure Messi en un ràpid contraatac blaugrana. I cinc minuts després arribava la sentència després d'una assistència de mil quirats de Leo per a un Cesc que després de controlar ha batut Helton (2-0, min. 87).
En els minuts finals ha vist la vermella directa un Guarín que portava tot el partit passat de revolucions, mentre que Helton ha realitzat una gran parada per evitar el 3-0 d'Iniesta. Ja no hi havia temps per més. Només per celebrar un nou títol del ja llegendari equip que dirigeix ​​Pep Guardiola.

Escrit Publicat el 26/08//2011 a les  23:00

dijous, 25 d’agost del 2011

El sorteig de la Champions League.


- Martes 13 de septiembre: Barça-Milan
- Miércoles 28 de septiembre: Bate Borisov-Barça
- Miércoles 19 de octubre: Barça-Viktoria Plzen
- Martes 1 de noviembre: Viktoria Plzen - Barça
- Miércoles 23 de noviembre: Milan - Barça
- Martes 6 de diciembre: Barça - Bate Borisov

A: Bayern, VILLARREAL, Man. City y Nápoles
B: Inter, Cska, Lille y Dortmund
C: Man. United, Benfica, Basilea y Otelul
D: REAL MADRID, Lyon, Ajax y Dinamo Zagreb
E: Chelsea, VALENCIA, Leverkusen y Genk
F: Arsenal, Marsella, Olympiacos y Dortmund
G: Porto, Shakhtar, Zenit y Apoel
H: BARÇA, Milan, Bate Borisov y Viktoria Plzen

18:59 - Y así finaliza la ceremonia en el Forum Grimaldi. Recordemos que al Barça le ha tocado al Milan, BATE Borisov y Viktoria Plzen en su grupo. Mientras que Leo Messi ha sido el ganador de la primera edición del Mejor jugador UEFA de Europa.
18:57 - Leo Messi asegura tras ganar el trofeo que "agradece a sus compañeros" el éxito y revela que "guarda en casa" todos los trofeos individuales que sigue ganando.
18:56 - Michel Platini anuncia que Leo Messi es el primer ganador del Mejor jugador UEFA de Europa de la temporada 2010-11. El trofeo ya lleva grabado el nombre del argentino.
18:52 - Ahora se pasa un visionado de las mejores imágenes de los tres finalistas.
18:47 - Presentan a los tres finalistas. Xavi declara que "es uno de los mejores momentos del Barça y que como barcelonista es un sentimiento único". Cristiano Ronaldo considera que "lo importante es ganar grandes títulos, aunque está orgulloso y satisfecho de los galardones individuales". Por su parte, Leo Messi cree que no hay secretos "para marcar goles decisivos y que es gracias a los compañeros".
18:44 - Aparece el presidente de la UEFA, Michel Platini, que será el encargado de dar a conocer al ganador.
18:42 - Y llega el momento de conocer al ganador del nuevo premio Mejor jugador de Europa. Xavi, Messi y Cristiano Ronaldo son los finalistas.
18:41 - Acaba el sorteo. Ahora empieza el visionado de las imágenes a modo de previa de la Supercopa de este viernes que medirá al Barça contra el Porto.
18:39 - El Borussia Dortmund cierra el grupo F
18:39 - El 'repescado' Trabzonspor se va al grupo B
18:38 - El Genk cierra el grupo E
18:37 - El sorprendente Viktoria Plzen se va al grupo del Barça
18:36 - El Dinamo de Zagreb cierra el grupo D, con el Real Madrid, Lyon y Ajax.
18:35 - El Otelul rumano cierra el grupo C
18:34 - El APOEL cierra el grupo G.
18:33 - El Nápoles cierra el grupo A.
18:32 - Lotthar Matthaus, la mano inocente de la cuarta y última copa.
18:29 - El BATE Borisov, al grupo del Barça
18:29 - El Basilea se va al grupo C, con Benfica y Manchester United
18:28 - El Lille, al grupo B
18:27 - El Manchester City se va directamente al grupo A con Bayern y Villarreal.
18:27 - El Olympiacos queda encuadrado con el Arsenal y Marsella en el grupo F.
18:26 - El Ajax se va al grupo D con Real Madrid y Lyon.
18:24 - El Zenit de San Petersburgo, al grupo G con el Porto y el Shakhtar Donetsk.
18:21 - Ahora quien aparece es el holandés Ruud Gullit que será la mano inocente para las bolas de la Copa 3.
18:20 - El CSKA de Moscú, con el Inter en el grupo B.
18:19 - El Villarreal se va al grupo A con el Bayern.
18:18 - El Milan queda encuadrado con el grupo H con el Barça.
18:17 - El Shakhtar Donetsk se va al grupo G con el Porto.
18:16 - El Valencia se va al grupo E con el Chelsea.
18:16 - El Olympique de Marsella queda encuadrado con el Arsenal en el grupo F.
18:15 - El Benfica se va al grupo C junto al Manchester United.
18:14 - El Olympique de Lyon queda encuadrado en el grupo D, con el Real Madrid.
18:11 - El legendario Bobby Charlton será la nueva mano inocente para las bolas de la Copa 2.
18:09 - El Arsenal se va al grupo F.
18:08 - El Barça se marcha al grupo H.
18:08 - El Inter de Milán queda encuadrado en el grupo B.
18:07 - El Bayern de Múnich se va al grupo A.
18:07 - El Chelsea queda encuadrado en el grupo E.
18:06 - El Real Madrid va al grupo D.
18:05 - El Porto va al grupo G.
18:04 - Manchester United es el equipo que aparece en la primera bola. Va al grupo C.
18:01 - Gianni Infantino, secretario general de la UEFA, explica el funcionamiento y condiciones del sorteo. Recordamos que no pueden quedar en un mismo grupo dos equipos que pertenencen a una misma liga.
17:58 - El ex madridista Paul Breitner, embajador de la final de la Champions, aparace también para dar inicio al sorteo.
17:55 - Luis Figo, ex jugador de Barça y Real Madrid, será la primera mano inocente para ir sacando las bolas de los diferentes equipos de la Copa 1.
17:52 - Carles Puyol, capitán del Barça, aparece con la 'orejuda' para entregarla a la ciudad de Múnich, sede de la próxima final de la Champions. El de la Pobla, con el polo amarillo y las bermudas del Barça, declara que la primera Champions de Wembley fue "la más emocionante".



Messi s'enporta el premi al millor Jugador de la UEFA en Europa 2010-11.


MUNDODEPORTIVO.COM  25/08/2011 18:47
El jugador del FC Barcelona, Leo Messi ha sido galardonado con el premio al Mejor Jugador de la UEFA en Europa 2010-11 que ha entregado Michel Platini tras el sorteo de la fase de grupos de la Champions League.

También estaban nominados los jugadores del Barça Xavi Hernández y el del Real Madrid Cristiano Ronaldo. Tras las votaciones de 53 periodistas deportivos que representan a cada una de las federaciones miembros el argentino ha sido escogido como el mejor jugador de la UEFA de la pasada temporada, al recibir 38 votaciones.

Una vez más el argentino se ha imupuesto a su máximo rival, el portugués, Cristiano Ronaldo que sólo ha recibido 3. Por su parte Xavi Hernández se ha llevado 11 votos.

Aluvión de halagos

En cuanto se ha conocido la designación de Messi como mejor jugador, las reacciones de sus compañeros no se han hecho esperar.

Los miembros del primer equipo habituales de la red social twitter, han lanzado sus felicitaciones al crack argentino.

Estos han sido los mensajes:

Cesc (cesc4official): "Felicidades a Leo por ganar el trofeo a mejor jugador y a Xavi por siempre estar ahí. Fenomenos!.

Thiago (Thi_Alcantara91): "Y por ultimo dar la enhorabuena a este pedazo de futbolista que es Leo Messi".

Dani Alves (DaniAlvesD2): "Felicitaciones a Messi por mas un premio que siga sumando!! Pq restar no lo sabe jijiji!! Y tambien a Xavi por haber llegado a la final!! Sois muy grandes los dos!!"

Puyol (Carles5puyol): "Muchas felicidades Leo, te lo mereces. Ahora nos vamos a entrenar. Abrazo"

Piqué (3gerardpique ): "Felicidades a Leo por volver a ser el mejor! Totalmente merecido! Y también felicitar a Xavi y a Cristiano por estar ahí! Mucho nivel!"
Vídeo grabat directament del TDT però les imatges i els comentaris són de: TV3.

 

La LFP y la AFE acosten postures i ja hi ha acord.

La Liga de Futbol Profesional (LFP) i la Associació de Futbolistas Españoles (AFE) han arribat avui a un acord que desbloqueja la vaga de jugadors i permet la disputa de la segona jornada del campionat. La patronal dels clubs i el sindicat de futbolistes han arribat avui a un principi d'acord a la seu de la Liga, on han celebrar la seva setena reunió en una setmana.

L'anunci oficial es farà després de la signatura de l'acord en una roda de premsa conjunta a la seu de la LFP. La AFE havia convocat una vaga per a les dues primeres jornades de Lliga per tal de reivindicar, entre altres coses, que els clubs abonin els deutes pendents amb els jugadors, que ascendeixen a 50 milions d'euros i afecta al voltant de 200 futbolistes.

L'atur va impedir l'obertura del campionat el cap de setmana a Primera i Segona. La segona jornada de Primera es desenvoluparà els dies 27, 28 i 29, mentre la de Segona tindrà partits el 26, el 27 i el 28.

de: http://www.mundodeportivo.com/

Al Barça li poden tocar Milan, City y Borussia.




El Barça surt com a cap de sèrie en un sorteig que amaga rivals potents en els bombos dels modestos.

El Barça coneixerà avui dijous els seus primers rivals en la seva nova aventura europea, la d'intentar revalidar la Champions de Wembley. Defensar la Copa d'Europa, un desafiament inabastable des de 1990, passa per superar una fase de grups que es sortejarà aquesta tarda (17.45 hores) al Fòrum Grimaldi de Mònaco i que pot posar l'equip de Guardiola en un escenari temible: si les boles són capritxoses, el Barça entraria en el grup més fort de la història de la Champions, al costat de Milan, Manchester City i Borussia Dortmund. Un històric, un equip cridat a aconseguir grans cotes i el campió de la Lliga alemanya. Impossible concebre un aperitiu més contundent.

Però només és una possibilitat entre la infinitat d'opcions que ofereix el sorteig. La dinàmica és similar a la de temporades anteriors: quatre bombos amb vuit grups cada un, repartits en funció del coeficient de cada club, segons el seu rendiment europeu en les últimes cinc temporades. El Barça queda aparellat amb un rival del bombo 2, un altre del bombo 3 i un altre del bombo 4, el que agrupa els equips més humils de la competició. A favor del Barça juga el fet que en el bombo 2, el que teòricament agrupa els possibles rivals més potents, ja apareixen dos equips espanyols, Vila-real i València, contra els que no podrà enfrontar-se.

Les sis opcions restants ofereixen possibilitats per a tots els gustos: el Milan, campió del 'Scudetto ¿i amb Zlatan Ibrahimovic com un dels jugadors de referència (el suec no s'ha enfrontat al Barça des que va abandonar entre retrets al Camp Nou), el Olympique de Lió (que ahir a la prèvia va patir per deixar fora a un clàssic de les últimes temporades, el Rubin Kazan), el Xakhtar, un altre vell conegut, el Benfica de Nolito, Capdevila i Saviola, el CSKA de Moscou o l'Olympique de Marsella.

Superada la segona urna 2, el camí es suavitza, encara que amb matisos: en el tercer esglaó apareix el Manchester City, campió de la Copa anglesa. La seva actuació en les últimes campanyes europees el relega al tercer esglaó del sorteig, però per pressupost i plantilla podria aparèixer sense massa problemes en el grup de caps de sèrie. 'Kun ¿Agüero, Silva, Tévez, Nasri o Touré donen brillantor a un planter que aspira a arribar molt lluny. Al costat del City, en el bombo 3 conviuen històrics que intenten recuperar els seus millors dies (Bayer Leverskusen, Ajax) amb equips com el Basilea suís o el BATE Borissov bielorús, que a última hora van pujar un esglaó en les urnes UEFA.

També apareix el campió de la Lliga francesa, el Lilla, encara que ha perdut a un dels seus millors jugadors, Gervinho, nou reforç de l'Arsenal.

El campió de la Lliga alemanya, el Borussia de Dortmund és sens dubte el major perill del bombo 4. El conjunt entrenat per Jürgen Klopp ha perdut a un dels seus valors, Sahin, però manté el bloc i promet donar guerra en una competició que ja va guanyar contra pronòstic el 1997. També el Nàpols, golejat al Gamper dilluns passat (5-0) part des del grup 4. De la resta d'equips que conformen l'última urna, el Barça no hauria de preocupar en excés: figuren el campió de Romania (Otelul Galati, un desconegut amb un palmarès gairebé inèdit), Bèlgica (Racing de Genk) i Croàcia (Dinamo de Zagreb, de retorn a la Champions dotze anys després). L'equip més curiós dels 32 en joc és sens dubte el Viktoria Plzen de la República Txeca, sorprenent campió del seu país, un club que ha canviat set vegades de nom des de la seva fundació el 1911, que juga per primera vegada la Champions i que està format en exclusiva per jugadors txecs i eslovacs.

El Barça segueix sent l'equip més temible del sorteig. Els seus 24 possibles rivals creuen els dits, com ahir va expressar Luciano Spalletti, entrenador del Zenit de Sant Petersburg. "Reso a Déu perquè no ens toqui el Barça", va comentar ahir.

L'Arsenal no falta a la cita després de superar l'Udinese en la prèvia

El exequip de Cesc Fàbregas va guanyar la partida a l'ex equip d'Alexis Sánchez. L'Arsenal va guanyar al camp de l'Udinese (1-2) i va confirmar la seva presència en el primer bombo del sorteig, el que inclou als caps de sèrie de la Lliga de Campions. Si hagués caigut eliminat l'equip londinenc, el gran beneficiat ha estat el Xakhtar Donetsk, que per coeficient UEFA hauria entrat en el primer bombo, evitant així als rivals més forts del continent.

L'Arsenal no va estar fora de l'eliminatòria en cap moment, encara que va començar perdent per un gol de Di Natale. Després, els gols de Van Persie i Walcott, a més del penal aturat per Szczesny a la segona part, classificar l'Arsenal per a una nova edició de la Champions. També torna el Benfica, que es va desfer sense massa problemes dede: l Twente.

de: http://www.sport.es/

La LFP i l'AFE acosten postures però encara no hi ha acord.

Luis Rubiales, presidente de la Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), al inicio de la sexta reunión con José Luis Astiazarán / FOTO: Juan Carlos Hidalgo. - EFE
Els representants de la Liga de Futbol Professional i l'Associación de Futbolistas Españoles no han arribat a un acord que desbloquegi la vaga convocada pel sindicat de futbolistes, desprès d'una reunió que va començar el dimecres a les 16:00 i que ha durat més de 12 hores. Passades les cinc de la matinada d'aquest dijous sortien les dues parts de la seu de la Lliga a Madrid confirmant que encara no hi ha un acord sobre el nou conveni col.lectiu.

Tant el president de la Liga, José Luis Astiazarán com el gerent i portaveu de l'AFE, Luis Gil, van anunciar que s'han acostat postures però que aquest dijous a les 10:30 es tornaran a reunir per intentar solucionar el conflicte de manera que es pugui disputar la segona jornada de la Liga BBVA i de la Liga Adelante.

de: http://www.mundodeportivo.com/

dimarts, 23 d’agost del 2011

La LFP i l'AFE no arriben a un acord després de gairebé sis hores de reunió.

Luis Rubiales (i), president de la Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), Luis Gil (2º i), gerent de la AFE, y José Luis Astiazarán (d), president de la Liga de Fútbol Profesional (LFP) / FOTO: Javier Lizon - EFE
La Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) no han arribat a un acord per a la suspensió de la vaga convocada pel sindicat de futbolistes, després de sis hores de reunió a la seu d'AFE.

La propera trobada entre LFP i AFE se celebrarà demà a les 4 de la tarda, a la seu de la Lliga, encara que els grups de treball continuaran la seva tasca des del matí.

A la que va ser la cinquena reunió des que s'anunciés la convocatòria de vaga el passat 11 d'agost per part dels futbolistes, tant uns com altres van coincidir que s'ha produït un intercanvi de postures, però no van parlar clarament d'avanços.

de: http://www.mundodeportivo.com/

La Penya Barcelonista l’Avi Xaxu va participar un any més a la a la 4ª edició de Barraques Malgrat.



La Penya Barcelonista l’Avi Xaxu va participar un any més a la a la 4ª edició de Barraques Malgrat, el passat Dissabte 13 d'Agost on hi van asistir unes 3.000 persones el cartell de Barraques 2011 va ser el següent: LA KINKI BEAT, HOMBRE TOPO, SLUMP DJ’S, THE MYSTIC SOULDIERS I VEDETTA, AMB EL LEMA VINE A SOPAR A BARRAQUES!!!, L’ENTRDA ERA GRATUÏTA EL LLOC VA SER LES PISTES D’ATLETISME (CAMÍ DE LA POMAREDA, DAVANT LA PLATJA) LES ALTRES ENTITATS QUE HI VAN PARTICIPAR A PART DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU EREN:
- Colla de Diables Ratpenatsinfernals.


- Penya Barcelonista Avi Xaxu.


- Patinatge Artístic Malgrat de Mar.


- Interesportiu Malgrat F.S.


- Club de Bàsquet AECAM.


- Club Esportiu Olímpic Malgrat.


- Joventuts Nacionalistes de Catalunya.


- Associació Imperiales MC.


CO-ORGANITZEN: ABM/ ASSOCIACIÓ BARRAQUES MALGRAT I AJUNTAMENT DE MALGRAT DE MAR.

Per veure l'albúm de fotos complet cliqueu aquí.

5-0: La festa del Gamper acaba amb 'maneta' del Barça.


El Barça s'enporta el 46ª Trofeu Joan Gamper FOTO: Claudio Chaves - MD / FOTO: Claudio Chaves - MD
El Barça ha guanyat el Trofeu Joan Gamper golejant al Nàpols per 5 gols a 0. L'equip blaugrana no s'ha sortit del guió esperat i ha fet un partit brillant davant un rival molt seriós que en cap moment ha donat la impressió d'haver vingut a riure-li les gràcies a l'amfitrió. El nouvingut Cesc, Keita, Pedro i Messi, per partida doble, han signat els gols.
Guardiola ha donat entrada d'inici als joves Fontàs, Montoya, Thiago i Kiko Femenía acompanyant Pinto, Piqué, Adriano, Keita, Iniesta, Cesc i Villa. L'equip blaugrana ha acaparat ràpidament la possessió de la pilota i ha controlat bé les incipients arribades dels napolitans. L'equip italià ha sortit al camp seriós, ben posicionat i amb una intensitat impròpia d'un partit amistós.
Mazzarri ha alineat d'entrada a un onze molt competitiu i ha estat el seu ariet Cavani el que ha clavat el primer ensurt en la porteria de Pinto en marcar de tijereta un espectacular gol que ha estat anul.lat per l'àrbitre per joc perillós.
Cesc s'estrena a casa
Però tot ha acabat en el minut 25. Un rapidíssim Adriano, en funcions d'extrem esquerre, ha desbordat el lateral Maggio i ha regalat el primer gol a Cesc al Camp Nou. A partir d'aquí el corró ha començat a carburar i en només cinc minuts un impagable Keita ha rematat de cap el 2 a zero amb el qual s'ha arribat al descans.
A la segona part Guardiola ha ordenat un carrusel de canvis fins a acabar canviant completament l'onze inicial. Bartra, Sergio Roberto, Dos Santos i Conca han substituït a Piqué, Iniesta, Montoya i Femenía. Mascherano ha entrat per Fontàs, Xavi per Thiago i Busquets per Keita. I per si fos poc en el minut 57 Guardiola ha col.locat Messi al camp per a delit de l'afició, donant descans a Cesc Fàbregas.

L'astre blaugrana ha trigat cinc minuts a noquejar definitivament al Nàpols. Una falta llançada magistralment a l'escaire de la porteria del porter De Sanctis ha propiciat un rebuig del travesser que Pere, atent com sempre, s'ha convertit en el tretze gol de la nit. I quatre minuts més tard, izquierdazo creuat de Leo, la cirereta al pastís i la culminació de la 'maneta'.

de: http://www.mundodeportivo.com/20110822/fc-barcelona/5-0-la-fiesta-del-gamper-acaba-con-manita-del-barca_54204529628.html

dijous, 18 d’agost del 2011

¡¡Supercampions!!

Messi salva al fútbol.

El Barça va aconseguir el primer títol de la temporada en derrotar 3-2 al Reial Madrid gràcies a l'extraordinària actuació, una vegada més, de Leo Messi, que va sobresortir en una primera part de gran joc per part dels dos equips però que es va transformar en un camp de batalla en la segona meitat.



Tot i estar a principis de temporada, amb el que això suposa en els estats físics i el ritme d'uns i altres,-el Barça ha estat en tot moment un punt per sota del Madrid-, el joc desplegat al Camp Nou a la primera meitat va deixar molts detalls de qualitat per part dels dos equips, un gran espectacle. El millor potser dels sis clàssics d'aquest any. Llàstima que en la segona part el Madrid s'encarregués que no es repetís i fomentés que es tornés a viure l'ambient crispat de la fase final de la temporada passada.
El Madrid mossegava dalt, però Messi és molt Messi
Mourinho va ser valent i va deixar de banda la garreperia mostrada la passada temporada per sortir a per totes des del principi. Col.locar una línia de pressió molt amunt, dificultant la sortida de la pilota del Barça i impedint que Xavi, Iniesta i Messi poguessin jugar còmodes. Sense pilota, el Barça és menys Barça. I el resultat va funcionar al principi. Una ocasió només començar i la por al cos del Barça.
La tàctica, arriscada, tenia un gran inconvenient: quan el Barça superava aquesta línia i aconseguia esquivar les cames dels jugadors blancs,-una altra vegada es van emprar amb molta duresa-, el perill arribava a la porteria de Casillas. I així va arribar el primer gol del partit. Messi va recollir una pilota a prop del centre del camp i amb una passada magistral va trencar tota la línia defensiva habilitant a Iniesta, que va culminar l'obra d'art amb un toc subtil sobre el porter.
Reaccionar el Madrid, no disposat a baixar els braços, i ho va fer amb un gol semblant al segon aconseguit en el partit d'anada. Córner mal defensat que va finalitzar amb un xut que va rebotar en Cristiano Ronaldo i es va colar a la porteria de Valdés.
1-1 i tot seguia igual en el camp. La pressió blanca assortia efecte amb les imprecisions dels blaugranes, amb la defensa molt enrere, i gràcies a això van arribar dues bones ocasions blanques, una de Cristiano i una altra de Ozil, que va desbaratar un fantàstic Valdés. De fet, va ser mèrit del porter, Abidal i Mascherano que el Barça aguantés el tipus enrere i no sortís golejat.
Passat aquest sot, el Barça va respirar una mica. Va superar la pressió del Madrid a tres quarts de camp i per fi es va poder veure a Xavi combinar amb Iniesta i moure la pilota d'un costat a un altre. Messi va tenir el gol davant Casillas en el 36 ', però no va ser fins a l'últim minut de la primera meitat quan tornaria a posar-se per davant el conjunt culer.
Córner favorable als blaugrana, cop de taló de Piqué dins l'àrea i Messi, demostrant com és de bo, supera Casillas amb un toc suau per sobre per marcar el segon. L'enèsima demostració que Leo Messi és el millor jugador del món. Sense cap dubte.
Agressiva segona part i empat de Benzema
Tot el bon joc i la intensitat del primer temps es va tornar en cansament i agressivitat només tornar del descans. El Madrid, de la mà (i el braç) de Pepe especialment, va tornar a emprar la duresa amb massa facilitat i les passades i gols es van substituir per entrades i jugadors a terra.
Tot just un tir d'Iniesta en el minut 65 i un remat franc de Sergio Ramos de cap van trencar la tònica del joc parat en la segona meitat, en què el Barça va acusar especialment el pobre estat físic amb el qual ha arribat a la Supercopa.
Els entrenadors van fer canvis,-entre ells va arribar el debut de Cesc-, i enmig del caos, va arribar l'empat del Madrid. De nou un córner mal defensat pel Barça va permetre que Benzema rematés a plaer des de dins l'àrea petita.2-2 i el partit s'apropava irremeiablement a la pròrroga. Però en els pitjors moments és quan apareixen els millors i allà estava Messi per resoldre el partit i donar el primer títol de l'any al Barça. Passi de Cesc a Messi, l'argentí obre a Adriano i el centre d'aquest el torna a rematar Leo al fons de la xarxa.Va ser la sentència del partit en l'esportiu, perquè després va arribar una lamentable tangana final provocada per una duríssima entrada de Marcelo sobre Cesc. Espectacle lamentable que va acabar amb les expulsions també de Villa i Ozil i l'agressió de Mourinho a Tito Vilanova ficant-li el dit a l'ull. Un final trist per al que havia estat una eliminatòria igualada i jugada de tu a tu.
de http://www.sport.es/es/noticias/barca/20110818/messi-salvo-futbol/1120978.shtml

dimecres, 17 d’agost del 2011

L'aes dues posibilitats de la Lliga si hi ha vaga.

La convocatòria de vaga de l'AFE fa que a la Lliga estiguin planejant què fer amb la jornada 1 que obre el campionat. La Lliga té dues opcions.

La primera opció seria córrer el calendari i acabar una setmana més tard del previst. D'aquesta manera el dia de la jornada 2 es jugaria la 1 i així successivament.

La segona opció, i més probable, és jugar els partits de la jornada 1 el dia 2 de maig. Aquesta seria l'única data 'lliure' per disputar ja que la data del 28 de desembre coincidiria amb el període que els futbolistes reclamen per realitzar les vacances nadalenques, una de les seves peticions a la LFP. En tot cas el més probable és aquesta segona opció a l'espera de la cimera de divendres, per a la qual ambdues parts s'han mostrat pessimistes.

de http://www.mundodeportivo.com/20110817/la-liga-bbva/las-dos-posibilidades-de-la-liga-si-hay-huelga_54202199111.html

dilluns, 15 d’agost del 2011

Tornada de la Supercopa d'Espanya FC Barcelona Reial Madrid.

Imatge d'Arxiu:


Tornada de la Supercopa d'Espanya FC Barcelona Reial Madrid Dimecres 17 d'Agost a les 23:00h des del Camp Nou el partit al Local Social de la Penya.

¡Cesc, fitxat!



23.35 Cesc arriba al Prat

El jugador arriba a casa al Aeroport del Prat de Barcelona. El de Areny havia agafat un avió a Londres a les 19.20.

 23.33 Agenda de la presentació

El FC Barcelona anuncia que la sessió de fotografies del migcampista d'Arenys es farà al Camp Nou a les 13.30 del migdia. L'accés per als aficionats s'obrirà a partir de les 12.00 del matí. El jugador haurà signat el seu contracte i passat la revisió mèdica abans.

 23/07 L'Arsenal també ho confirma

El club anglès ha imitat el club blaugrana i ha publicat al seu web el anunci del 'principi d'acord' pel traspàs del jugador 'gunner' al seu club d'origen, el FC Barcelona.

 22.50 El club confirma la notícia

El Barça confirma la notícia mitjançant un comunicat públic. El document recull sota els termes d'un 'principi d'acord', el bon port al qual arriben les negociacions amb el club londinenc. El tracte es formalitzarà demà dilluns amb la signatura del nou contracte del jugador.

 21.44 MD ha pogut saber que l'Arsenal ja ha donat l'OK

Fonts del FC Barcelona han confirmat a MD que ja s'ha rebut a les oficines del club l'OK definitiu de la directiva de l'Arsenal. Així doncs, Cesc Fàbregas està a un sol pas de termianr amb la seva epopeia i convertir fianlmente en nou jugador del FC Barcelona. Serà així demà mateix, quan signi el contracte amb el seu nou club. El jugador d'Arenys signarà per 5 temporades i lluirà el dorsal 4.

Després agafar un avió a Londres a les 19.20, al ja jugador blaugrana se l'espera aquesta nit a Barcelona on veurà el partit dels seus nous companys abans de la intensa jornada que l'espera demà, en el dia de la seva presentació que es farà després de passar la revisió mèdica.

El futbolista i el seu antic club van acordar el viatge en un dia tan assenyalat com la final de la Supercopa per despistar l'atenció mediàtica.

www.mundodeportivo.com

2-2: Taules en el primer duel entre Reial Madrid i Barcelona.

Iniesta y Villa celebran el gol del asturiano / FOTO: JOSE ANTONIO GARCIA SIRVENT - MD


El FC Barcelona va sortir viu d'un Bernabéu que amenaçava amb atragantársele. Al gol inicial de Mesut Özil respondre David Villa amb un golàs des de fora de l'àrea que es va colar a l'escaire de la porteria de Casillas.

Abans del descans, Leo Messi va aconseguir robar una pilota a Pepe i avançar els blaugranes que van veure recompensada la seva efectivitat en un primer temps en què no es va reconèixer el joc de toc característic dels de Pep i en què Valdés va exercir de salvador del equip en més d'una ocasió. La més clara traient una rematada a boca de canó de Benzema.

A la segona meitat, el Madrid va aconseguir ficar-se de nou en el partit i va igualar amb un gol de Xabi Alonso que va rematar una assistència de Pepe que es va colar rasa pel pal llarg de Víctor.

Hi va haver temps per la polèmica ja que es van exigir penals en ambdues àrees, sobre Cristià de Valdés i sobre Pere de Marcelo, encara que Teixeira Vitienes es va mostrar misericordiós, igual que va fer amb Marcelo i Pep que van merèixer sancions més severes en més d'una ocasió.


de: www.mundodeportivo.com

dissabte, 13 d’agost del 2011

Anada de la Supercopa d'Espanya Reial Madrid FC Barcelona.

Imatge d'arxiu:

Anada de la Supercopa d'Espanya Reial Madrid FC Barcelona Diumenge 14 d'Agost a les 22:00h des del Santiago Bernabéu i per TV3 el partit al Local Social de la Penya.

divendres, 12 d’agost del 2011

Cesc Fàbregas serà presentat el Dilluns.

Cesc Fàbregas ja és jugador del Barça. El club ja té l'OK verbal de l'Arsenal i només espera que li arribi l'e-mail amb la confirmació per escrit


L'Arsenal s'enfada i retarda l'anunci oficial del fitxatge de Cesc.

de: www.sport.es

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.