Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dilluns, 12 de març del 2012

"Incendi al Barça", segons Telemadrid.

Rosell es mostra indignat per les informacions de Telemadrid i assegura que són calúmnies

El president del Barça, Sandro Rosell, ha reaccionat amb indignació davant de la informació que ha fet la cadena Telemadrid, assegurant que Guardiola no firmarà la renovació fins que el Barça li garanteixi que Gerard Piqué no serà a la plantilla la temporada que ve. Rosell ha dit que aquesta afirmació és una calúmnia i que no té cap fonament. A més, ha criticat que aquesta "malinformació" (segons Rosell) provingui d'un mitjà finançat amb diners públics, i més "en temps de crisi econòmica". 

El president del Barça, Sandro RosellEl president del Barça, Sandro Rosell
Rosell ha fet aquestes declaracions abans d'assistir a la Gala del Deporte, organitzada per l'associació de premsa esportiva, que s'ha celebrat a Lleida. El Barça ha rebut dos nous guardons. El primer, per a la secció de futbol, escollida com el millor equip del 2011. L'altre reconeixement ha estat per a les seccions, que al llarg de l'any passat van sumar 17 títols. També han estat guardonats l'equip espanyol de la Copa Davis així com la nedadora Mireia Belmonte,

Telemadrid assegura que Guardiola no vol Piqué per a la pròxima temporada

"Incendi al Barça", diu Telemadrid. Segons el canal autonòmic madrileny, Guardiola encara no ha renovat perquè abans vol que Rosell li garanteixi que Piqué no continuarà al vestidor. Aquesta informació ha causat un gran malestar al club blaugrana i no es descarta una resposta al més alt nivell aquest mateix dilluns. Telemadrid diu que Guardiola està fart de l'actitud de Piqué i que seria el pròxim damnificat d'una llista en què inclouen Ronaldinho, Deco, Eto'o, Ibrahimovic i Bojan. A més, sempre segons la cadena madrilenya, Rosell ja hauria triat el substitut de Guardiola: Michael Laudrup. El Barça sembla disposat a tallar en sec aquestes intoxicacions i a marcar una línia dura com ja va fer amb Intereconomía.

telemadridEls dos presentadors de la secció d'esports de l'informatiu de Telemadrid
Els Vídeos:

http://www.esport3.cat/video/3997370/Manipulacio-barroera

http://www.esport3.cat/video/3996910/Rosell-respon-Telemadrid

de: www.esport3.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.