Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimarts, 6 de setembre del 2011

Celebració a Malgrat de Mar el diumenge 11 de setmebre MALGRAT PER LA DIADA.


onze de setembre a Malgrat
La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar assistirà per primera vegada i amb una ofrena floral que la Penya farà dins dels actes que s'han organitzat desde "MALGRAT PER LA DIADA" per la celebració de la Diada Nacional de catalunya el diumenge 11 de setembre de 2011.
Els actes programats pel diumenge dia 11 de setembre són els següents:

- A parir de les 11 h. al Parc de Can Campassol, la mainada podrà participar en el "Mural Pinta La Diada."
- A les 12 h. a la Plaça de Catalunya (Plaça del Liceu) sortida de la cercavila reivindicativa i festiva a càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals i la Colla de Geganters i Grallers, fins al Parc de Can Campassol.


- A 2/4 d'1 del Migdia Ofrena floral de les entitats i associacions (més d'una trentena) entre elles La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar l'Ofrena floral comptarà amb l'acompanyament musical de Núria i Muntsa Robert, lectura del manifest commemoratiu, cantada de l'Himne Nacional de Catalunya a càrrec dels cors de Contrapunt, concert a càrrec de Stukat del Bolet i refrigeri per a tothom.
Foto d'Arxiu: de l'Any passat 2010 de les Ofrenes florals fetes per les entitats i associacions per conmemorar i celebrar l'11 de setembre Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d'actes que organitzava "MALGRAT PER LA DIADA" en el Parc de Can Campassol de Malgrat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.