Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

0-1: El Barça se situa líder en vèncer l'Sporting per la mínima.

Los jugadores del FC Barcelona celebran el primer gol del equipo marcado por el brasileño Adriano Correia ante el Sporting

El conjunt blaugrana aconsegueix una treballada victòria per la mínima davant l'Sporting de Gijón
El partit va ser de més a menys i va acabar aspre per la permissiva actuació de Clos Gómez que no va veure un clar penal a Messi
Abidal va ser substituït per una contractura muscular
El Barça ha aconseguit una treballada victòria per la mínima sobre l'Sporting de Gijón (0-1) que li permet ser nou líder de la Lliga. El partit ha anat de més a menys pel que fa a intensitat al revés de la duresa derivada de la permissivitat de Clos Gómez amb els locals. L'àrbitre no ha vist un clar penal de De las Cuevas a Messi i ha deixat que els lleons s'empressin amb duresa en algunes accions de la segona meitat. Abidal ha hagut de ser substituït per lesió en la segona meitat.
Guardiola ha plantejat una defensa sense Piqué ni Puyol. Alves, Mascherano i Abidal han format la defensa de tres a El Molinón i Adriano ha estat la principal novetat en un onze amb moltes baixes. El líder ha sortit amb empenta buscant ràpidament ofegar a un Sporting ordenat i amb una línia defensiva molt ordenada que ha provocat nombrosos fores de joc.
Al minut 12 Xavi ha disparat la pilota al pal des de la frontal i, el rebuig, l'ha recollit Adriano que ha creuat amb encert posant el 0-1 al marcador. Amb el gol l'Sporting ha seguit ordenat deixant la possessió al Barça (80 per cent a mitjans de la primera meitat). El conjunt blaugrana no trobava espais fins que Messi ha entrat amb determinació a l'àrea però ha estat enderrocat per De les Coves abans de disparar (min 36), acció ignorada per Clos Gómez i el seu linier davant la mirada incrèdula de l'argentí. Un tir de Canell, el primer de l'Sporting, tallat per Valdés ha posat fi a la primera meitat.
Abidal es lesiona
La segona meitat ha baixat en qualitat futbolística al mateix temps que ha incrementat la duresa del quadre local. A l'intent de domini del Barça contestava l'Sporting amb lliurament i duresa. La mala notícia ha arribat al minut 54 amb la lesió d'Abidal que estarà entre 7 i 10 dies de baixa. Un cop de cap de Messi (min.78) ha suposat l'ocasió més clara del Barça fins al final del partit. Els 'blaugrana' han treballat dur per evitar la sorpresa i finalment han pogut tancar la victòria. El resultat posa el Barça líder de la Lliga al costat del sorprenent Llevant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.