Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimecres, 28 de setembre del 2011

0-5: El Barça es passeja a Minsk amb un Messi de llegenda.

Leo iguala Kubala com a com a segon màxim golejador de la història blaugrana i lidera la golejada del Barça davant un inofensiu BATE Borissov.

Els jugadors del FC Barcelona Lionel Messi, Seydou Keita, Thiago Alcantara i David Villa celebren un gol / FOTO: Tatyana ZENKOVICH - EFE

El FC Barcelona ha aconseguit la victòria més plàcida en el que porta de temporada golejant sense pràcticament suar a un BATE Borissov indigne de la Lliga de Campions en una trobada que de nou ha tingut en Leo Messi al seu protagonista. El argentino, con dos tantos, ha igualado a Ladislao Kubala como segundo máximo goleador de la historia azulgrana, con 194 'dianas'. L'argentí, amb dos gols, ha igualat a Ladislao Kubala com a segon màxim golejador de la història blaugrana, amb 194 'dianes'. Sólo César , con 235, le supera en ese ranking particular. Només César, amb 235, el supera en aquest rànquing particular. El conjunto bielorruso se ha conformado con intentar encajar el menor número de goles posible y apenas ha presentado batalla. El conjunt bielorús s'ha conformat amb intentar encaixar el menor nombre de gols possible i amb prou feines ha presentat batalla. El Barça ha decidido el encuentro en la primera mitad con tantos de Volodko , en propia puerta, Pedro y Messi . El Barça ha decidit el partit a la primera meitat amb gols de Volodko, en pròpia porta, Pedro i Messi. En la segunda, de nuevo Messi y Villa han redondeado la contundente victoria con una nueva 'manita' esta temporada de los de Guardiola . A la segona, de nou Messi i Villa han arrodonit la contundent victòria amb una nova 'maneta' aquesta temporada dels de Guardiola. Los azulgrana son líderes de grupo empatados con el Milan por mayor diferencia de goles. Els blaugrana són líders de grup empatats amb el Milan per major diferència de gols. Los italianos se han impuesto al Viktoria Pilsen por 2-0. Els italians s'han imposat al Viktoria Pilsen per 2-0.
Recuperó Pep la defensa de cuatro pese a que Piqué no entró en el once inicial. Va recuperar Pep la defensa de quatre tot i que Piqué no va entrar en l'onze inicial. Formaron Mascherano y Puyol como pareja de centrales, mientras Alves y Abidal se encargaban de las bandas. Keita fue el elegido para ocupar la posición de pivote defensivo, flanquedo por Xavi y Thiago , mientras que arriba volvía un tridente clásico la temporada pasada pero que no ha tenido tanta continuidad en la actual. Pedro , Messi y Villa eran el máximo exponente ofensivo de un conjunto azulgrana que puso cerco desde el primer minuto a la meta de Gutor , especialmente por una banda izquierda en la que Abidal se incorporó con facilidad en un par de ocasiones pero no encontró rematador. Van formar Mascherano i Puyol com a parella de centrals, mentre Alves i Abidal s'encarregaven de les bandes. Keita va ser l'elegit per ocupar la posició de pivot defensiu, flanquejat per Xavi i Thiago, mentre que a dalt tornava un trident clàssic la temporada passada però que no ha tingut tanta continuïtat en l'actual. Pedro, Messi i Villa eren el màxim exponent ofensiu d'un conjunt blaugrana que va posar setge des del primer minut a la meta de Gutor, especialment per una banda esquerra en què Abidal es va incorporar amb facilitat en un parell d'ocasions però no va trobar rematador. El BATE Borisov , con 10 jugadores prácticamente metidos en su propia área, limitó sus opciones de hacer daño a los balones largos sobre Mateja Kezman , acompañado en los mismos por una segunda línea que en general fue controlada bien por el repliegue de los azulgrana. El BATE Borissov, amb 10 jugadors pràcticament ficats en la seva pròpia àrea, va limitar les seves opcions de fer mal a les pilotes llargues sobre Mateja Kezman, acompanyat en els mateixos per una segona línia que en general va ser controlada bé pel replegament dels blaugrana.

Ante semejante muralla, que dificultaba algo las penetraciones del Barça , sus futbolistas optaron por probar fortuna desde fuera del área. Davant semblant muralla, que dificultava una mica les penetracions del Barça, els seus futbolistes van optar per provar fortuna des de fora de l'àrea. Lo intentaron sin éxito Thiago y Messi , en dos ocasiones, hasta que en el minuto 19 un centro de Alves sobre Leo desde la banda derecha fue introducido por Volodko en propia puerta. Ho van intentar sense èxit Thiago i Messi, en dues ocasions, fins que al minut 19 ​​un centre d'Alves sobre Leo des de la banda dreta va ser introduït per Volodko en pròpia porta. Tres minutos después, otro gran servicio de David Villa , esta vez desde la izquierda, fue cabeceado por Pedro a la red aprovechando la mala salida de Gutor . Tres minuts després, un altre gran servei de David Villa, aquesta vegada des de l'esquerra, va ser rematat per Pere a la xarxa aprofitant la mala sortida de Gutor. Hasta ahí llegó la resistencia bielorrusa. Fins aquí va arribar la resistència bielorussa. El meta del BATE se desquitó poco después frustrando dos oportunidades seguidas de Villa y enviándolas a córner. El porter del BAT es va rescabalar poc després frustrant dues oportunitats seguides de Villa i enviant a córner. Sin embaro, un nuevo error suyo propició que a los 37 minutos Messi empujara con la cabeza a la red el tanto de la sentencia. No obstant, un nou error seu va propiciar que als 37 minuts Messi empenyés amb el cap a la xarxa el gol de la sentència. El argentino, con 193, se colocaba a uno del mítico Ladislao Kubala . L'argentí, amb 193, es posava a un del mític Ladislao Kubala. Con 0-3 el encuentro llegó al descanso. Amb 0-3 el partit va arribar al descans. No varió el partido en la reanudación. No va variar el partit a la represa. Una buena combinación del ataque azulgrana pudo acabar con el tanto 194 de Messi , pero el argentino se entretuvo demasiado. Una bona combinació de l'atac blaugrana va poder acabar amb el gol 194 de Messi, però l'argentí es va entretenir massa. No perdonó el crack en el minuto 55, fusilando a Gutor desde casi la frontal e igualando a Kubala . No perdonar el crac en el minut 55, afusellant a Gutor des de gairebé de la frontal i igualant a Kubala. Poco después, Leo sirvió un gran pase a Abidal que no marcó porque se encontró con los pies de Gutor . Poc després, Leo va servir una gran passada a Abidal que no va marcar perquè es va trobar amb els peus de Gutor.

Comenzó entonces la dosificación de futbolistas. Cesc y Adriano dieron oxígeno a Xavi y Abidal de cara a futuros compromisos. Va començar llavors la dosificació de futbolistes. Cesc i Adriano van donar oxigen a Xavi i Abidal amb vista a futurs compromisos. Algo más tarde fue Maxwell quien suplió a Pedro. Una mica més tard va ser Maxwell qui va suplir a Pere. Al partido, que bajó mucho de intensidad, sólo le quedaba el interés por saber si Messi iba a ser capaz de superar ya a Kubala o deberá esperar a otro encuentro. Al partit, que va baixar molt d'intensitat, només li quedava l'interès per saber si Messi seria capaç de superar ja a Kubala o haurà d'esperar a un altre partit. Lo intentó el argentino pero no lo logró. Ho va intentar l'argentí però no ho va aconseguir. Fue David Villa el que cerró el marcador con esa 'manita' tan azulgrana. Va ser David Villa el que va tancar el marcador amb aquesta 'maneta' tan blaugrana.

Avui Dimecres, 28 setembre. BATE Borisov-FCB

Lliga de Campions avui Dimecres, 28 setembre. BATE Borisov-FCB des del Dinamo Stadium de Horodskiy (20.45, GolT Catalunya Ràdio). Amb els 20 jugadors del primer equip desplaçats. Capacitat per a més de 40.000 espectadors. Cal recordar que el partit es jugarà al Dinamo Stadium, camp del Dinamo de Minsk, i no al Horodskiy Stadi, estadi del BATE Borissov, perquè aquest segon no compleix amb els requisits mínims que exigeix la UEFA. El BATE, doncs, tampoc jugarà ‘a casa’, tot i que ja està acostumat a disputar els seus compromisos europeus en aquest escenari, que té una capacitat per a més de 40.000 espectadors.