Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dijous, 25 d’agost del 2011

El sorteig de la Champions League.


- Martes 13 de septiembre: Barça-Milan
- Miércoles 28 de septiembre: Bate Borisov-Barça
- Miércoles 19 de octubre: Barça-Viktoria Plzen
- Martes 1 de noviembre: Viktoria Plzen - Barça
- Miércoles 23 de noviembre: Milan - Barça
- Martes 6 de diciembre: Barça - Bate Borisov

A: Bayern, VILLARREAL, Man. City y Nápoles
B: Inter, Cska, Lille y Dortmund
C: Man. United, Benfica, Basilea y Otelul
D: REAL MADRID, Lyon, Ajax y Dinamo Zagreb
E: Chelsea, VALENCIA, Leverkusen y Genk
F: Arsenal, Marsella, Olympiacos y Dortmund
G: Porto, Shakhtar, Zenit y Apoel
H: BARÇA, Milan, Bate Borisov y Viktoria Plzen

18:59 - Y así finaliza la ceremonia en el Forum Grimaldi. Recordemos que al Barça le ha tocado al Milan, BATE Borisov y Viktoria Plzen en su grupo. Mientras que Leo Messi ha sido el ganador de la primera edición del Mejor jugador UEFA de Europa.
18:57 - Leo Messi asegura tras ganar el trofeo que "agradece a sus compañeros" el éxito y revela que "guarda en casa" todos los trofeos individuales que sigue ganando.
18:56 - Michel Platini anuncia que Leo Messi es el primer ganador del Mejor jugador UEFA de Europa de la temporada 2010-11. El trofeo ya lleva grabado el nombre del argentino.
18:52 - Ahora se pasa un visionado de las mejores imágenes de los tres finalistas.
18:47 - Presentan a los tres finalistas. Xavi declara que "es uno de los mejores momentos del Barça y que como barcelonista es un sentimiento único". Cristiano Ronaldo considera que "lo importante es ganar grandes títulos, aunque está orgulloso y satisfecho de los galardones individuales". Por su parte, Leo Messi cree que no hay secretos "para marcar goles decisivos y que es gracias a los compañeros".
18:44 - Aparece el presidente de la UEFA, Michel Platini, que será el encargado de dar a conocer al ganador.
18:42 - Y llega el momento de conocer al ganador del nuevo premio Mejor jugador de Europa. Xavi, Messi y Cristiano Ronaldo son los finalistas.
18:41 - Acaba el sorteo. Ahora empieza el visionado de las imágenes a modo de previa de la Supercopa de este viernes que medirá al Barça contra el Porto.
18:39 - El Borussia Dortmund cierra el grupo F
18:39 - El 'repescado' Trabzonspor se va al grupo B
18:38 - El Genk cierra el grupo E
18:37 - El sorprendente Viktoria Plzen se va al grupo del Barça
18:36 - El Dinamo de Zagreb cierra el grupo D, con el Real Madrid, Lyon y Ajax.
18:35 - El Otelul rumano cierra el grupo C
18:34 - El APOEL cierra el grupo G.
18:33 - El Nápoles cierra el grupo A.
18:32 - Lotthar Matthaus, la mano inocente de la cuarta y última copa.
18:29 - El BATE Borisov, al grupo del Barça
18:29 - El Basilea se va al grupo C, con Benfica y Manchester United
18:28 - El Lille, al grupo B
18:27 - El Manchester City se va directamente al grupo A con Bayern y Villarreal.
18:27 - El Olympiacos queda encuadrado con el Arsenal y Marsella en el grupo F.
18:26 - El Ajax se va al grupo D con Real Madrid y Lyon.
18:24 - El Zenit de San Petersburgo, al grupo G con el Porto y el Shakhtar Donetsk.
18:21 - Ahora quien aparece es el holandés Ruud Gullit que será la mano inocente para las bolas de la Copa 3.
18:20 - El CSKA de Moscú, con el Inter en el grupo B.
18:19 - El Villarreal se va al grupo A con el Bayern.
18:18 - El Milan queda encuadrado con el grupo H con el Barça.
18:17 - El Shakhtar Donetsk se va al grupo G con el Porto.
18:16 - El Valencia se va al grupo E con el Chelsea.
18:16 - El Olympique de Marsella queda encuadrado con el Arsenal en el grupo F.
18:15 - El Benfica se va al grupo C junto al Manchester United.
18:14 - El Olympique de Lyon queda encuadrado en el grupo D, con el Real Madrid.
18:11 - El legendario Bobby Charlton será la nueva mano inocente para las bolas de la Copa 2.
18:09 - El Arsenal se va al grupo F.
18:08 - El Barça se marcha al grupo H.
18:08 - El Inter de Milán queda encuadrado en el grupo B.
18:07 - El Bayern de Múnich se va al grupo A.
18:07 - El Chelsea queda encuadrado en el grupo E.
18:06 - El Real Madrid va al grupo D.
18:05 - El Porto va al grupo G.
18:04 - Manchester United es el equipo que aparece en la primera bola. Va al grupo C.
18:01 - Gianni Infantino, secretario general de la UEFA, explica el funcionamiento y condiciones del sorteo. Recordamos que no pueden quedar en un mismo grupo dos equipos que pertenencen a una misma liga.
17:58 - El ex madridista Paul Breitner, embajador de la final de la Champions, aparace también para dar inicio al sorteo.
17:55 - Luis Figo, ex jugador de Barça y Real Madrid, será la primera mano inocente para ir sacando las bolas de los diferentes equipos de la Copa 1.
17:52 - Carles Puyol, capitán del Barça, aparece con la 'orejuda' para entregarla a la ciudad de Múnich, sede de la próxima final de la Champions. El de la Pobla, con el polo amarillo y las bermudas del Barça, declara que la primera Champions de Wembley fue "la más emocionante".



Messi s'enporta el premi al millor Jugador de la UEFA en Europa 2010-11.


MUNDODEPORTIVO.COM  25/08/2011 18:47
El jugador del FC Barcelona, Leo Messi ha sido galardonado con el premio al Mejor Jugador de la UEFA en Europa 2010-11 que ha entregado Michel Platini tras el sorteo de la fase de grupos de la Champions League.

También estaban nominados los jugadores del Barça Xavi Hernández y el del Real Madrid Cristiano Ronaldo. Tras las votaciones de 53 periodistas deportivos que representan a cada una de las federaciones miembros el argentino ha sido escogido como el mejor jugador de la UEFA de la pasada temporada, al recibir 38 votaciones.

Una vez más el argentino se ha imupuesto a su máximo rival, el portugués, Cristiano Ronaldo que sólo ha recibido 3. Por su parte Xavi Hernández se ha llevado 11 votos.

Aluvión de halagos

En cuanto se ha conocido la designación de Messi como mejor jugador, las reacciones de sus compañeros no se han hecho esperar.

Los miembros del primer equipo habituales de la red social twitter, han lanzado sus felicitaciones al crack argentino.

Estos han sido los mensajes:

Cesc (cesc4official): "Felicidades a Leo por ganar el trofeo a mejor jugador y a Xavi por siempre estar ahí. Fenomenos!.

Thiago (Thi_Alcantara91): "Y por ultimo dar la enhorabuena a este pedazo de futbolista que es Leo Messi".

Dani Alves (DaniAlvesD2): "Felicitaciones a Messi por mas un premio que siga sumando!! Pq restar no lo sabe jijiji!! Y tambien a Xavi por haber llegado a la final!! Sois muy grandes los dos!!"

Puyol (Carles5puyol): "Muchas felicidades Leo, te lo mereces. Ahora nos vamos a entrenar. Abrazo"

Piqué (3gerardpique ): "Felicidades a Leo por volver a ser el mejor! Totalmente merecido! Y también felicitar a Xavi y a Cristiano por estar ahí! Mucho nivel!"
Vídeo grabat directament del TDT però les imatges i els comentaris són de: TV3.

 

La LFP y la AFE acosten postures i ja hi ha acord.

La Liga de Futbol Profesional (LFP) i la Associació de Futbolistas Españoles (AFE) han arribat avui a un acord que desbloqueja la vaga de jugadors i permet la disputa de la segona jornada del campionat. La patronal dels clubs i el sindicat de futbolistes han arribat avui a un principi d'acord a la seu de la Liga, on han celebrar la seva setena reunió en una setmana.

L'anunci oficial es farà després de la signatura de l'acord en una roda de premsa conjunta a la seu de la LFP. La AFE havia convocat una vaga per a les dues primeres jornades de Lliga per tal de reivindicar, entre altres coses, que els clubs abonin els deutes pendents amb els jugadors, que ascendeixen a 50 milions d'euros i afecta al voltant de 200 futbolistes.

L'atur va impedir l'obertura del campionat el cap de setmana a Primera i Segona. La segona jornada de Primera es desenvoluparà els dies 27, 28 i 29, mentre la de Segona tindrà partits el 26, el 27 i el 28.

de: http://www.mundodeportivo.com/

Al Barça li poden tocar Milan, City y Borussia.




El Barça surt com a cap de sèrie en un sorteig que amaga rivals potents en els bombos dels modestos.

El Barça coneixerà avui dijous els seus primers rivals en la seva nova aventura europea, la d'intentar revalidar la Champions de Wembley. Defensar la Copa d'Europa, un desafiament inabastable des de 1990, passa per superar una fase de grups que es sortejarà aquesta tarda (17.45 hores) al Fòrum Grimaldi de Mònaco i que pot posar l'equip de Guardiola en un escenari temible: si les boles són capritxoses, el Barça entraria en el grup més fort de la història de la Champions, al costat de Milan, Manchester City i Borussia Dortmund. Un històric, un equip cridat a aconseguir grans cotes i el campió de la Lliga alemanya. Impossible concebre un aperitiu més contundent.

Però només és una possibilitat entre la infinitat d'opcions que ofereix el sorteig. La dinàmica és similar a la de temporades anteriors: quatre bombos amb vuit grups cada un, repartits en funció del coeficient de cada club, segons el seu rendiment europeu en les últimes cinc temporades. El Barça queda aparellat amb un rival del bombo 2, un altre del bombo 3 i un altre del bombo 4, el que agrupa els equips més humils de la competició. A favor del Barça juga el fet que en el bombo 2, el que teòricament agrupa els possibles rivals més potents, ja apareixen dos equips espanyols, Vila-real i València, contra els que no podrà enfrontar-se.

Les sis opcions restants ofereixen possibilitats per a tots els gustos: el Milan, campió del 'Scudetto ¿i amb Zlatan Ibrahimovic com un dels jugadors de referència (el suec no s'ha enfrontat al Barça des que va abandonar entre retrets al Camp Nou), el Olympique de Lió (que ahir a la prèvia va patir per deixar fora a un clàssic de les últimes temporades, el Rubin Kazan), el Xakhtar, un altre vell conegut, el Benfica de Nolito, Capdevila i Saviola, el CSKA de Moscou o l'Olympique de Marsella.

Superada la segona urna 2, el camí es suavitza, encara que amb matisos: en el tercer esglaó apareix el Manchester City, campió de la Copa anglesa. La seva actuació en les últimes campanyes europees el relega al tercer esglaó del sorteig, però per pressupost i plantilla podria aparèixer sense massa problemes en el grup de caps de sèrie. 'Kun ¿Agüero, Silva, Tévez, Nasri o Touré donen brillantor a un planter que aspira a arribar molt lluny. Al costat del City, en el bombo 3 conviuen històrics que intenten recuperar els seus millors dies (Bayer Leverskusen, Ajax) amb equips com el Basilea suís o el BATE Borissov bielorús, que a última hora van pujar un esglaó en les urnes UEFA.

També apareix el campió de la Lliga francesa, el Lilla, encara que ha perdut a un dels seus millors jugadors, Gervinho, nou reforç de l'Arsenal.

El campió de la Lliga alemanya, el Borussia de Dortmund és sens dubte el major perill del bombo 4. El conjunt entrenat per Jürgen Klopp ha perdut a un dels seus valors, Sahin, però manté el bloc i promet donar guerra en una competició que ja va guanyar contra pronòstic el 1997. També el Nàpols, golejat al Gamper dilluns passat (5-0) part des del grup 4. De la resta d'equips que conformen l'última urna, el Barça no hauria de preocupar en excés: figuren el campió de Romania (Otelul Galati, un desconegut amb un palmarès gairebé inèdit), Bèlgica (Racing de Genk) i Croàcia (Dinamo de Zagreb, de retorn a la Champions dotze anys després). L'equip més curiós dels 32 en joc és sens dubte el Viktoria Plzen de la República Txeca, sorprenent campió del seu país, un club que ha canviat set vegades de nom des de la seva fundació el 1911, que juga per primera vegada la Champions i que està format en exclusiva per jugadors txecs i eslovacs.

El Barça segueix sent l'equip més temible del sorteig. Els seus 24 possibles rivals creuen els dits, com ahir va expressar Luciano Spalletti, entrenador del Zenit de Sant Petersburg. "Reso a Déu perquè no ens toqui el Barça", va comentar ahir.

L'Arsenal no falta a la cita després de superar l'Udinese en la prèvia

El exequip de Cesc Fàbregas va guanyar la partida a l'ex equip d'Alexis Sánchez. L'Arsenal va guanyar al camp de l'Udinese (1-2) i va confirmar la seva presència en el primer bombo del sorteig, el que inclou als caps de sèrie de la Lliga de Campions. Si hagués caigut eliminat l'equip londinenc, el gran beneficiat ha estat el Xakhtar Donetsk, que per coeficient UEFA hauria entrat en el primer bombo, evitant així als rivals més forts del continent.

L'Arsenal no va estar fora de l'eliminatòria en cap moment, encara que va començar perdent per un gol de Di Natale. Després, els gols de Van Persie i Walcott, a més del penal aturat per Szczesny a la segona part, classificar l'Arsenal per a una nova edició de la Champions. També torna el Benfica, que es va desfer sense massa problemes dede: l Twente.

de: http://www.sport.es/

La LFP i l'AFE acosten postures però encara no hi ha acord.

Luis Rubiales, presidente de la Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), al inicio de la sexta reunión con José Luis Astiazarán / FOTO: Juan Carlos Hidalgo. - EFE
Els representants de la Liga de Futbol Professional i l'Associación de Futbolistas Españoles no han arribat a un acord que desbloquegi la vaga convocada pel sindicat de futbolistes, desprès d'una reunió que va començar el dimecres a les 16:00 i que ha durat més de 12 hores. Passades les cinc de la matinada d'aquest dijous sortien les dues parts de la seu de la Lliga a Madrid confirmant que encara no hi ha un acord sobre el nou conveni col.lectiu.

Tant el president de la Liga, José Luis Astiazarán com el gerent i portaveu de l'AFE, Luis Gil, van anunciar que s'han acostat postures però que aquest dijous a les 10:30 es tornaran a reunir per intentar solucionar el conflicte de manera que es pugui disputar la segona jornada de la Liga BBVA i de la Liga Adelante.

de: http://www.mundodeportivo.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.