Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimecres, 7 de març del 2012

Quarta Calçotada de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.

Imatge: del Cartell de la Calçotada 2012 de
La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.
Prop d'unes 140 Persones, Participaràn a la Quarta Calçotada Popular que ha organitzat La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar i que és farà aquest dissabte a partir de les 14:00h. al Patí de la seu de la Penya al Carrer Sant Esteve 20-24 de Malgrat de Mar, amb: Calçots, Cansalada, Botifarra i Pa amb Tomaquet, Aigua, Vi, Postres, (Cafè i Licors a Part) una mica de Música i a les 18:00h. el Partit  de Lliga Jornada 27 Racing de Santander Barça, durant la Calçotada tindrèm als Components del Programa de BARÇA TV QUINA PENYA! que s'emet els Dilluns, a les 21:30 h.
Aquest programa, dirigit i presentat pel Llucià Ferrer, vol apropar el sentiment penyista existent a tot Catalunya.

Què fan? Com viuen el Barça? Quins són els seus cracs? Quines activitats organitzen? Les respostes a aquestes preguntes es trobaran a Barça TV cada setmana. Viatges que serviran per conèixer més a fons el sentiment penyista, els seus valors i les seves festes.

Es tracta d'un programa divulgatiu i alhora d'entreteniment dirigit a tota la família. Tindrà tocs d'humor però alhora histories humanes de culés que s'han deixat la pell pel FC Barcelona.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.