Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimarts, 23 d’agost del 2011

La LFP i l'AFE no arriben a un acord després de gairebé sis hores de reunió.

Luis Rubiales (i), president de la Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), Luis Gil (2º i), gerent de la AFE, y José Luis Astiazarán (d), president de la Liga de Fútbol Profesional (LFP) / FOTO: Javier Lizon - EFE
La Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) no han arribat a un acord per a la suspensió de la vaga convocada pel sindicat de futbolistes, després de sis hores de reunió a la seu d'AFE.

La propera trobada entre LFP i AFE se celebrarà demà a les 4 de la tarda, a la seu de la Lliga, encara que els grups de treball continuaran la seva tasca des del matí.

A la que va ser la cinquena reunió des que s'anunciés la convocatòria de vaga el passat 11 d'agost per part dels futbolistes, tant uns com altres van coincidir que s'ha produït un intercanvi de postures, però no van parlar clarament d'avanços.

de: http://www.mundodeportivo.com/

La Penya Barcelonista l’Avi Xaxu va participar un any més a la a la 4ª edició de Barraques Malgrat.



La Penya Barcelonista l’Avi Xaxu va participar un any més a la a la 4ª edició de Barraques Malgrat, el passat Dissabte 13 d'Agost on hi van asistir unes 3.000 persones el cartell de Barraques 2011 va ser el següent: LA KINKI BEAT, HOMBRE TOPO, SLUMP DJ’S, THE MYSTIC SOULDIERS I VEDETTA, AMB EL LEMA VINE A SOPAR A BARRAQUES!!!, L’ENTRDA ERA GRATUÏTA EL LLOC VA SER LES PISTES D’ATLETISME (CAMÍ DE LA POMAREDA, DAVANT LA PLATJA) LES ALTRES ENTITATS QUE HI VAN PARTICIPAR A PART DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU EREN:
- Colla de Diables Ratpenatsinfernals.


- Penya Barcelonista Avi Xaxu.


- Patinatge Artístic Malgrat de Mar.


- Interesportiu Malgrat F.S.


- Club de Bàsquet AECAM.


- Club Esportiu Olímpic Malgrat.


- Joventuts Nacionalistes de Catalunya.


- Associació Imperiales MC.


CO-ORGANITZEN: ABM/ ASSOCIACIÓ BARRAQUES MALGRAT I AJUNTAMENT DE MALGRAT DE MAR.

Per veure l'albúm de fotos complet cliqueu aquí.

5-0: La festa del Gamper acaba amb 'maneta' del Barça.


El Barça s'enporta el 46ª Trofeu Joan Gamper FOTO: Claudio Chaves - MD / FOTO: Claudio Chaves - MD
El Barça ha guanyat el Trofeu Joan Gamper golejant al Nàpols per 5 gols a 0. L'equip blaugrana no s'ha sortit del guió esperat i ha fet un partit brillant davant un rival molt seriós que en cap moment ha donat la impressió d'haver vingut a riure-li les gràcies a l'amfitrió. El nouvingut Cesc, Keita, Pedro i Messi, per partida doble, han signat els gols.
Guardiola ha donat entrada d'inici als joves Fontàs, Montoya, Thiago i Kiko Femenía acompanyant Pinto, Piqué, Adriano, Keita, Iniesta, Cesc i Villa. L'equip blaugrana ha acaparat ràpidament la possessió de la pilota i ha controlat bé les incipients arribades dels napolitans. L'equip italià ha sortit al camp seriós, ben posicionat i amb una intensitat impròpia d'un partit amistós.
Mazzarri ha alineat d'entrada a un onze molt competitiu i ha estat el seu ariet Cavani el que ha clavat el primer ensurt en la porteria de Pinto en marcar de tijereta un espectacular gol que ha estat anul.lat per l'àrbitre per joc perillós.
Cesc s'estrena a casa
Però tot ha acabat en el minut 25. Un rapidíssim Adriano, en funcions d'extrem esquerre, ha desbordat el lateral Maggio i ha regalat el primer gol a Cesc al Camp Nou. A partir d'aquí el corró ha començat a carburar i en només cinc minuts un impagable Keita ha rematat de cap el 2 a zero amb el qual s'ha arribat al descans.
A la segona part Guardiola ha ordenat un carrusel de canvis fins a acabar canviant completament l'onze inicial. Bartra, Sergio Roberto, Dos Santos i Conca han substituït a Piqué, Iniesta, Montoya i Femenía. Mascherano ha entrat per Fontàs, Xavi per Thiago i Busquets per Keita. I per si fos poc en el minut 57 Guardiola ha col.locat Messi al camp per a delit de l'afició, donant descans a Cesc Fàbregas.

L'astre blaugrana ha trigat cinc minuts a noquejar definitivament al Nàpols. Una falta llançada magistralment a l'escaire de la porteria del porter De Sanctis ha propiciat un rebuig del travesser que Pere, atent com sempre, s'ha convertit en el tretze gol de la nit. I quatre minuts més tard, izquierdazo creuat de Leo, la cirereta al pastís i la culminació de la 'maneta'.

de: http://www.mundodeportivo.com/20110822/fc-barcelona/5-0-la-fiesta-del-gamper-acaba-con-manita-del-barca_54204529628.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.