Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimecres, 31 d’agost del 2011

Pep Guardiola, atracció a la cimera de la UEFA.

Els tècnics han participat en una cimera a Lió







Pep Guardiola ha estat, sens dubte, la principal atracció de la XIII Cimera de Tècnics de Elite, convocats per la UEFA. Tothom va felicitar sense excepció l'entrenador de Santpedor per l'espectacle que dóna el seu equip, per les innovacions tàctiques que posa en pràctica i per la seva filosofia personal de joc.
A la reunió només va faltar el tècnic de l'Inter (Giampiero Gasperini), mentre que el del Milan, Massimiliano Allegri, i el del Xakhtar, Mircea Lucescu, van arribar tard.
Els entrenadors han deixat clar que voldrien que la UEFA escoltés més les seves opinions, que es comptés més amb ells per prendre decisions que incideixen directament en el normal desenvolupament del futbol.
El tema calendari, així com els canvis de tècnics durant la mateixa temporada i les possibles innovacions en la Champions League, la principal de les quals seria que participés el vencedor de l'Europa League, si no es classifica directament, van ser els temes tractats al llarg de la tarda.
Després tots els entrenadors van sopar junts amb la presència de Michel Platini que es va fotografiar al costat de Pep Guardiola a un costat i sir Alex Ferguson a un altre. El veterà tècnic escocès no es va quedar al sopar i va tornar a Manchester, no participant aquest dijous a la resta de reunions.
A la cimera de tècnics d'elit van assistir finalment: Pep Guardiola (FC Barcelona), Sir Alex Ferguson (Manchester United FC), André Villas-Boas (Chelsea FC), Arsène Wenger (Arsenal FC), Roy Hodgson (West Bromwich Albion FC) , Rémi Garde (Olympique Lyonnais), Didier Deschamps (Olympique de Marseille), Massimiliano Allegri (AC Milan), Ralf Rangnick (FC Schalke 04), Thomas Schaaf (SV Werder Bremen), Frank de Boer (AFC Ajax), Jorge Jesus ( SL Benfica), Felix Magath (VfL Wolfsburg), Vítor Pereira (FC Porto), Mircea Lucescu (FC Xakhtar Donetsk), Unai Emery (València CF), Thorsten Fink (FC Basel 1893) i Rudi Garcia (LOSC Lille Métropole).
Aquest dijous prosseguiran les reunions a la seu de la UEFA i al migdia es donaran a conèixer les conclusions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.