Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Joan Laporta a Formentera: Puros, Moët & Chandon i bona companyia.



Mentres uns treballen altres s'ho passesn  ve de vacances a Formentera si no recordeu la famosa història del Champagne Francès.

MundoDeportivo et presenta les imatges de les estupendes vacances que s'està cobrant l'expresident del Barça, Joan Laporta, en un iot, amb diverses dones i amics i brindant amb Moët & Chandon.

"Amb un banyador blanc, que deixava al descobert una àmplia panxa, el que va ser president del Barcelona es va passar molt bé a bord d'un iot" asseguren en diversos mitjans on han recollit la informació.

http://www.mundodeportivo.com/20110718/fc-barcelona/el-fc-barcelona-se-entrena-tras-las-vacaciones_54188429773.html

El FC Barcelona s'entrena desprès de les vacances.
















El FC Barcelona ha donat avui per acabades les vacances de la majoria dels seus jugadors que s'han reincorporat a la feina en una sessió física celebrada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Després d'un any amb un exigent calendari que es va abordar sense les sufucuentes vacances per al gruix de la plantilla, aquesta vegada els blaugranes han estat l'equip que s'ha posat 'som-hi' més tard de tota la Lliga Espanyola; s'ha de tenir en compte que també va ser l'equip que va allargar més el calendari competitiu ja que va arribar fins a la final de la Champions League.

El primer entrenament ha comptat amb la presència de 15 jugadors. Absents els participants a la Copa Amèrica, també s'ha trobat a faltar a Xavi, que ha treballat de forma individual i Puyol, qui ha realitzat una sessió de musculació.


'Zubi' atent a Abidal

El director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta ha presenciat la sessió en directe per parlar després amb el defensa francès, Eric Abidal. Tots dos hauran de llimar els serrells que li queden a l'internacional per confirmar la seva renovació amb el club blaugrana.

sense Bojan

Igual que en la revisió mèdica del matí, Bojan Krkic tampoc ha entrenat amb els seus encara companys ja que el club li ha donat permís. El jove davanter espera que es confirmi en breu el seu traspàs a la Roma de Luis Enrique.


http://www.mundodeportivo.com/20110718/fc-barcelona/el-fc-barcelona-se-entrena-tras-las-vacaciones_54188429773.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.