Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dilluns, 15 d’agost del 2011

Tornada de la Supercopa d'Espanya FC Barcelona Reial Madrid.

Imatge d'Arxiu:


Tornada de la Supercopa d'Espanya FC Barcelona Reial Madrid Dimecres 17 d'Agost a les 23:00h des del Camp Nou el partit al Local Social de la Penya.

¡Cesc, fitxat!



23.35 Cesc arriba al Prat

El jugador arriba a casa al Aeroport del Prat de Barcelona. El de Areny havia agafat un avió a Londres a les 19.20.

 23.33 Agenda de la presentació

El FC Barcelona anuncia que la sessió de fotografies del migcampista d'Arenys es farà al Camp Nou a les 13.30 del migdia. L'accés per als aficionats s'obrirà a partir de les 12.00 del matí. El jugador haurà signat el seu contracte i passat la revisió mèdica abans.

 23/07 L'Arsenal també ho confirma

El club anglès ha imitat el club blaugrana i ha publicat al seu web el anunci del 'principi d'acord' pel traspàs del jugador 'gunner' al seu club d'origen, el FC Barcelona.

 22.50 El club confirma la notícia

El Barça confirma la notícia mitjançant un comunicat públic. El document recull sota els termes d'un 'principi d'acord', el bon port al qual arriben les negociacions amb el club londinenc. El tracte es formalitzarà demà dilluns amb la signatura del nou contracte del jugador.

 21.44 MD ha pogut saber que l'Arsenal ja ha donat l'OK

Fonts del FC Barcelona han confirmat a MD que ja s'ha rebut a les oficines del club l'OK definitiu de la directiva de l'Arsenal. Així doncs, Cesc Fàbregas està a un sol pas de termianr amb la seva epopeia i convertir fianlmente en nou jugador del FC Barcelona. Serà així demà mateix, quan signi el contracte amb el seu nou club. El jugador d'Arenys signarà per 5 temporades i lluirà el dorsal 4.

Després agafar un avió a Londres a les 19.20, al ja jugador blaugrana se l'espera aquesta nit a Barcelona on veurà el partit dels seus nous companys abans de la intensa jornada que l'espera demà, en el dia de la seva presentació que es farà després de passar la revisió mèdica.

El futbolista i el seu antic club van acordar el viatge en un dia tan assenyalat com la final de la Supercopa per despistar l'atenció mediàtica.

www.mundodeportivo.com

2-2: Taules en el primer duel entre Reial Madrid i Barcelona.

Iniesta y Villa celebran el gol del asturiano / FOTO: JOSE ANTONIO GARCIA SIRVENT - MD


El FC Barcelona va sortir viu d'un Bernabéu que amenaçava amb atragantársele. Al gol inicial de Mesut Özil respondre David Villa amb un golàs des de fora de l'àrea que es va colar a l'escaire de la porteria de Casillas.

Abans del descans, Leo Messi va aconseguir robar una pilota a Pepe i avançar els blaugranes que van veure recompensada la seva efectivitat en un primer temps en què no es va reconèixer el joc de toc característic dels de Pep i en què Valdés va exercir de salvador del equip en més d'una ocasió. La més clara traient una rematada a boca de canó de Benzema.

A la segona meitat, el Madrid va aconseguir ficar-se de nou en el partit i va igualar amb un gol de Xabi Alonso que va rematar una assistència de Pepe que es va colar rasa pel pal llarg de Víctor.

Hi va haver temps per la polèmica ja que es van exigir penals en ambdues àrees, sobre Cristià de Valdés i sobre Pere de Marcelo, encara que Teixeira Vitienes es va mostrar misericordiós, igual que va fer amb Marcelo i Pep que van merèixer sancions més severes en més d'una ocasió.


de: www.mundodeportivo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.