Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

divendres, 27 d’abril del 2012

Gràcies Pep.

Guardiola s'en va

Guardiola a comunicat la desiscó als seus jugadors durant una reunió que s'ha allargat casi una hora. A las 13.30 h. comparaixerá davant els medis de comunicació amb Rosell i Zubizarreta.


El 17 de juny de 2008 va ser presentat com a nou entrenador del FC Barcelona en lloc de Frank Rijkaard i avui, 27 d'abril de 2012, gairebé quatre anys i 13 títols després, Pep Guardiola ha comunicat la seva marxa del club.

Pep s'ha reunit amb el president Sandro Rosell, que ha acudit a la Ciutat Esportiva, i tot seguit el tècnic ha comunicat el seu adéu a la plantilla durant una reunió que s'ha allargat gairebé una hora.

Guardiola posa així fi a l'era més triomfal en els gairebé 113 anys de vida de l'entitat. Dimecres, a primera hora i al seu propi domicili, Pep ja va deixar entreveure el president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director esportiu Andoni Zubizarreta que no seguiria, que considerava que havia arribat al final d'una etapa que el mateix Pep ja havia advertit que no seria molt llarga.

Després d'analitzar els pros i els contres, Rosell li va insistir que es quedés oferint plens poders en la presa de decisions de la parcel · la esportiva. Així es va donar per conclosa la cimera amb el compromís que abans que Pep fes pública la seva decisió ho sabessin tant la junta directiva com els jugadors i els seus col · laboradors.

Objectiu Copa del Rei

A la reunió amb els jugadors, Guardiola els ha transmès el desig d'acabar la temporada en gran amb un títol molt important com la Copa del Rei i amb un partit sempre molt atractiu com una final al Vicente Calderón davant un rival potentíssim com el Athletic. Pep dosificarà als jugadors que més minuts han disputat durant la temporada perquè arribin al dia 25 en les millors condicions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.