Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dilluns, 29 d’agost del 2011

'Maneta' de Play-Station.

5-0: El Barça debuta a la Lliga golejant de forma espectacular el Vila-real.

Alexis celebra su gol con sus compañeros / FOTO: Claudio Chaves - MD
Millor impossible. El Barça ha arrencat la Lliga de forma immillorable en golejar per 5-0 a un Vila-real que disputa aquesta Champiosn League amb gols de Thiago, Cesc, Messi (2) i Alexis. D'aquesta manera, els de Pep Guardiola no s'han deixat intimidar pel 0-6 del Reial Madrid a Saragossa i han demostrat que van a per la quarta Lliga consecutiva.
El FC Barcelona ha arrencat el partit amb una revolucionària alineació amb un 3-4-3 en què Abidal era l'únic defensa nat. En els primers minuts la possessió blaugrana ha estat insultant davant un Vila-real que no era capaç de connectar més de tres passades seguides. La primera ocasió ha estat per a un Alexis que ha disparat a les mans de Diego López.
Els de Pep Guardiola realitzaven una gran pressió en atac que provocava de forma reiterada la pèrdua de pilota del rival. En una ràpida ocasió entre Pedro i Messi, l'argentí ha obligat el porter del Vila-real a treballar durament a córner. Precisament en aquest córner, Busquets ha rematat de cap contra el travesser. Leo ho ha tornat a intentar però un providencial Gonzalo ha evitat la rematada del '10 'blaugrana.
 
Thiago inaugura el marcador
Però l'encarregat d'inaugurar el marcador ha estat Thiago que després de conduir la pilota fins la frontal de l'àrea, i veure com cap rival li intentava frenar, ha disparat ras amb l'esquerra i li ha ajustat la pilota al pal llarg de Diego López (1 -0, min. 25). La rèplica groga ha arribat a peus d'un Rossi que ha disparat amb potència contra el lateral de la xarxa.
El Vila-real ha passat a buscar a Rossi amb pilotes llargues. D'aquesta manera ha inquietat una mica més la defensa d'un Barça amb Mascherano amonestat per una entrada sobre Nilmar. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 1-0, ha aparegut Leo Messi per llançar una passada a l'espai per a un Cesc que després de superar la sortida de Diego López ha marcador el segon a plaer (2-0, min. 45).
 
Golejada després del descans
La segona meitat ha començat tal com havia acabat la primera, amb gol del Barça. Excel.lent passada a l'espai per a un Alexis en carrera que després de trepitjar l'àrea ha creuat la pilota al fons de la xarxa (3-0, min. 47). Només quatre minuts després arribava el quart després d'una gran assistència d'Iniesta per a un Messi que ha regatejat a Diego López i ha marcador a porta buida (4-0, min. 51).
Malgrat el marcador voluminós, el Barça no ha deixat anar el peu de l'accelerador. Cesc ha tingut el cinquè en els seus peus però ha preferit assistir sense èxit a Messi. Amb l'entrada de Xavi, Villa i Jonathan Dos Santos el guió blaugrana s'ha mantingut igual. Leo ha disparat contra les mans de Diego López en un ràpid contraatac mentre que Rossi ha rematat desviat en la següent jugada.
 
Messi tanca la 'maneta'
Els de Guardiola seguien robant pilotes i un d'ells han provocat una ràpida acció entre Thiago, Messi i Alexis que ha acabat amb el gol de Leo (5-0, min. 74). Villa ha tingut el sisè en els seus peus però la seva rematada creuada se n'ha anat desviat.
Els últims minuts s'han convertit en un gran rondo en què el Barça seguia manejant la pilota al seu gust. En un servei ràpid de falta, Valdés ha evitat el gol de l'honor del Vila-real després d'un tir de Camuñas en l'última acció del partit.
D'aquesta manera, el FC Barcelona d'iniciar la Lliga BBVA 2011-12 amb una 'maneta' espectacular i superlativa a un dels equips cridats a liderar la 'altra' Lliga, aquella de la qual no formen part ni els de Guardiola ni el Reial Madrid que es troben a un nivell molt lluny.


http://www.mundodeportivo.com/

La UEFA expedienta el Barça per les bengales de la Supercopa d'EuropaLa UEFA expedienta el Barça per les bengales de la Supercopa d'Europa.

Cesc Fabregas celebra con sus compañeros tras anotar ante el FC Porto durante la Supercopa de Europa en Mónaco / FOTO: BRUNO BEBERT - EFE
La UEFA expedientarà el FC Barcelona per permetre l'accés d'aficionats radicals a l'estadi Louis II de Mònaco, durant la celebració de la Supercopa d'Europa que va enfrontar Barça i Porto.

A més la sanció inclouria també el llançament de bengales durant el partit per part dels mateixos radicals.

http://www.mundodeportivo.com/

Partidàs per començar.

Després de guanyar la Supercopa d’Europa, el Barça debuta a la Lliga contra el Vila-real aquesta nit (21 hores, Gol T, Canal+ Liga i R@dio Barça i Latdp). Pep Guardiola haurà d’innnovar en defensa degut a les baixes.

Amb la Supercopa d’Espanya i d’ Europa al sac, el Barça es disposa a iniciar aquest dilluns el campionat de Lliga. Ho farà rebent el Vila-real, en un duel corresponent a la segona jornada (la primera es va ajornar per la vaga de l’AFE). Segurament el conjunt de Pep Guardiola enceta un dels reptes més grans dels que li poden quedar per assolir: igualar el Dream Team com l’únic equip del Barça que ha guanyat quatre Lligues consecutives (1990-94).

Incògnites defensives Pep Guardiola, el cervell d’aquell equip al terreny joc i de l’actual des de la banqueta, afronta l’estrena amb cinc baixes a la rereguarda. No pot comptar amb els lesionats Puyol, Piqué, Adriano i Maxwell ni amb el sancionat Alves, que arrossega una acumulació d’amonestacions de la temporada passada. Així, els únics defenses purs disponibles del primer equip són Abidal i Fontàs, encara que és coneguda la polivalència d’alguns jugadors i que els permet endarrerir la seva posició natural.

Completa la llista d’absències Afellay. Amb tot, el cos tècnic va portar a terme la sessió de diumenge amb els jugadors del B Sergi Roberto, Dos Santos, Cuenca i Bartra, que podrien tenir una oportunitat. El partit d’aquesta nit, a més, podria significar el debut d’Alexis Sánchez al Camp Nou.

Vila-real de Champions El Vila-real, per la seva banda, arriba a la primera jornada de Lliga després de superar la fase prèvia de la Champions. Durant l’estiu, els de la Plana Baixa han perdut futbolistes carismàtics com Capdevila o Cazorla, però s’han reforçat amb altres com Zapata o Camuñas i han conservat els seus dos puntals ofensius: Nilmar i Rossi. En la visita al Camp Nou, Juan Carlos Garrido no podrà alinear els sancionats César (un dels seus fitxatges) i Mario.

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.