Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dilluns, 29 d’agost del 2011

Partidàs per començar.

Després de guanyar la Supercopa d’Europa, el Barça debuta a la Lliga contra el Vila-real aquesta nit (21 hores, Gol T, Canal+ Liga i R@dio Barça i Latdp). Pep Guardiola haurà d’innnovar en defensa degut a les baixes.

Amb la Supercopa d’Espanya i d’ Europa al sac, el Barça es disposa a iniciar aquest dilluns el campionat de Lliga. Ho farà rebent el Vila-real, en un duel corresponent a la segona jornada (la primera es va ajornar per la vaga de l’AFE). Segurament el conjunt de Pep Guardiola enceta un dels reptes més grans dels que li poden quedar per assolir: igualar el Dream Team com l’únic equip del Barça que ha guanyat quatre Lligues consecutives (1990-94).

Incògnites defensives Pep Guardiola, el cervell d’aquell equip al terreny joc i de l’actual des de la banqueta, afronta l’estrena amb cinc baixes a la rereguarda. No pot comptar amb els lesionats Puyol, Piqué, Adriano i Maxwell ni amb el sancionat Alves, que arrossega una acumulació d’amonestacions de la temporada passada. Així, els únics defenses purs disponibles del primer equip són Abidal i Fontàs, encara que és coneguda la polivalència d’alguns jugadors i que els permet endarrerir la seva posició natural.

Completa la llista d’absències Afellay. Amb tot, el cos tècnic va portar a terme la sessió de diumenge amb els jugadors del B Sergi Roberto, Dos Santos, Cuenca i Bartra, que podrien tenir una oportunitat. El partit d’aquesta nit, a més, podria significar el debut d’Alexis Sánchez al Camp Nou.

Vila-real de Champions El Vila-real, per la seva banda, arriba a la primera jornada de Lliga després de superar la fase prèvia de la Champions. Durant l’estiu, els de la Plana Baixa han perdut futbolistes carismàtics com Capdevila o Cazorla, però s’han reforçat amb altres com Zapata o Camuñas i han conservat els seus dos puntals ofensius: Nilmar i Rossi. En la visita al Camp Nou, Juan Carlos Garrido no podrà alinear els sancionats César (un dels seus fitxatges) i Mario.

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.