Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

divendres, 26 d’agost del 2011

Final de la Supercopa d'Europa FC.Barcelona Porto.


Vídeo de l'any 2009 del Gol de Pedro a l'estadi Louis II a la Supercopa d'Europa el Gol Narrat per Joaquim Maria Puyal de LATD de Futbol a Catalunya Ràdio La Tranmissió d'en Puyal.

FC Barcelona i Porto cerquen aquesta nit (20.45 hores, TV3, TVE i R@dio Barça) una Supercopa d’Europa molt especial: és l’última que es juga a l’estadi Louis II de Mònaco. Piqué, Puyol i Afellay, lesionats, no jugaran.

L’Atlètic de Madrid coneixerà avui el seu successor. Serà el Barça de Josep Guardiola, campió d’Europa, o el Porto de Vítor Pereira, guanyador de la darrera Europa League, tots dos també recents campions de les respectives Supercopes estatals. El conjunt blaugrana, que ja va ser el darrer campió de les Supercopes d’Europa a doble partit (va tombar amb un global de 3-1 el Borussia Dortmund el 1997), vol ara convertir-se en l’últim equip que guanya a Mònaco. Cal recordar que l’edició de l’any vinent serà a Praga.

Interrogants en defensa
La cita arriba envoltada d’un munt d’incògnites. Guardiola haurà d’idear una defensa sense Puyol i Piqué, els seus centrals més purs, posicions que es repartiran Busquets, Mascherano, Fontàs i Abidal. Aquest canvi, alhora, condicionarà el migcamp i el lateral esquerre blaugrana, en un equip en el qual tampoc hi serà Ibrahim Afellay, l’altre lesionat, ni Pinto, sancionat. Oier Olazábal, doncs, serà el suplent de Valdés, com ja va passar a la final de Wembley.

Sense Falcão ni Pereira
Per la seva banda, Vítor Pereira, el relleu d’André Villas-Boãs a la banqueta del Porto, compta amb un equip que ha patit algunes modificacions durant aquest estiu. Les més importants, durant la darrera setmana, el fet que hagi estat traspassat el seu davanter referència, Radomel Falcão (que ha fitxat per l’Atlètic de Madrid), i amb la més que probable sortida de l’equip del migcampista Álvaro Pereira, que està en negociacions amb el Chelsea i fora de la llista de convocats. Un dels que sí que hi serà és Steven Defour, el fitxatge estrella dels portuguesos aquest estiu, procedent de l’Standard de Lieja.

La segona posició històrica, a l’abast
Tant Barça com Porto, campions de Lliga i d’Europa –en diferents competicions– la temporada passada, cercaran aquesta nit el seu segon títol del curs. Els blaugrana opten també a convertir-se en el segon conjunt amb més Supercopes d’Europa del continent. De fet, ara ja ocupen aquesta posició, compartida, però, amb el Liverpool anglès (tots dos tenen tres títols). L’AC Milan, amb cinc, és qui lidera aquesta classificació històrica.
http://www.fcbarcelona.cat/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.