Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

divendres, 16 de desembre del 2011

Arros per Dinar.


La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu farà aquest diumenge dia 18 de desembre del 2011, i desprès de la Final del Mundial de Clubs amb el Santos i el Barça una arrossada amb una Cincuantena de Persones al Local Social de La Penya a la Cafeteria Bellamar Carrer Sant Estebe 20-24 de Malgrat, se suposa que l'Arross és servirà cap a les 14,H de la tarda.

El sorteig de vuitens de final de la Champions League.

Així han quedat les cruïlles de vuitens de final de la Champions després del sorteig celebrat avui a Nyon.


Así ha quedado el sorteo de los octavos de Champions

Olympique de Marsella-Inter de Milán
Zenit- Benfica
CSKA de Moscú- Real Madrid
Bayer 04 Leverkusen- FC Barcelona
FC Basel- Bayern Munich
AC Milan-Arsenal
Nápoles-Chelsea
Olympique de Lyon-Apoel Nicosia

http://www.mundodeportivo.com/

dilluns, 5 de desembre del 2011

La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu tindrà una parada aquest dimarts 6 de desembre del 2011 al Mercat de Sant Nicolau que enguany arriba a la 30ena edició.

Des de les 9 del matí i fins les 14 d'aquest dimarts 6 de desembre del 2011, La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu tindrà una parada al Mercat de Sant Nicolau que enguany arriba a la 30ena edició, el mercat serà a la Plaça de l'Església i carrers dels voltants. Al llarg del matí al Carrer Sant Antoni de Pàdua trobareu intercanvi de plaques de cava.
Organitza: Malgrat Turisme S.L.

Més tard a les 20:45h. al Local Social de La Penya FC Barcelona - Bate Borisov des del Camp Nou.

dissabte, 3 de desembre del 2011

Madrid VS Barça al Local Social de La Penya.

divendres, 2 de desembre del 2011

El Comité castiga amb un partit de sanció a Piqué que podrá jugar el Clàssic.


Barça-Real Madrid. Supercopa de España 2011. Partido vuelta. / FOTO: Eduard Omedes - MD
El Comité de Competició a sancionat amb un partit a Gerard Piqué per acumulació de targetes grogues.

El tribunal a seguit el reclament i no a actuat d'ofici.

Gerard Piqué, central del FC Barcelona, podrá jugar el Clàssic si Guardiola u considera oportu. El Comité de Competició a castigat al defensa català amb un partit per acumulació de targetes. El tribunal a seguit el reclament, que dicta que sol és sancionarà amb dos partits si el colegiat que amonesta inscriu en l'acta la intencionalitat del jugador al veure la targeta.

http://www.mundodeportivo.com/

FC Barcelona LLevant.

Lliga- Jornada 15 FC Barcelona - Llevant des del Camp Nou dissabte 03 de desembre a les 20:00 i per GOLTV Canal+ Liga Catalunya Ràdio i Ràdio Barça.

dimecres, 30 de novembre del 2011

¿Un madridista en Tráfico?



Ayer, entrando a Barcelona ya se empezaba a vivir el Clásico ante el Real Madrid aunque fuera de una manera diferente y sorprendente. Un panel avisaba de las restricciones al Nou Camp, al que llamaba... Mou Camp. Un error tipográfico que sorprendió a los seguidores azulgrana que se estaban acercando a las instalaciones del FC Barcelona antes del partido contra el Rayo.

http://www.mundodeportivo.com/

dijous, 24 de novembre del 2011

La PB l'Avi Xaxu ha sortit aquest djious 24 de novembre al Diari Sport.

La PB L'Avi Xaxu estrenó Junta y local social

Fent els parlaments en l'Acte d'Inauguració de la Nova Seu Social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.
La ratificación de la nueva Junta Directiva fue el punto principal de la asamblea de socios de la PB L'Avi Xaxu de Malgrat de Mar. Antoni Montal sigue siendo el presidente de la entidad y le acompañan ahora, en el órgano rector de la entidad, Valentí González (vicepresidente), Cipriano Tapia (tesorero), Xavier Torrent (secretario) y Maria Teresa Regí, Julián Díaz, Xavier Capel, Oriol Carbonell, Carles Guerra, Òscar Rossinyol y Salvador Romaguera (vocales).

En la reunión de la Junta, además, se aprobaron el estado de cuentas y el presupuesto para 2011-12, se informó de las actividades realizadas y, también, de las programadas para la presente temporada.

Y el 4 de noviembre, la penya del Maresme inauguró su flamante local social. Un centenar de socios acudieron al acto, que presidieron la concejal de Deportes Ana Vega y el delegado del Consell Consultiu de Penyes en la comarca, Manel Flores. Tras los actos protocolarios hubo un pica-pica para todos los asistenes y se pasó un audiovisual donde se reflejaban las actividades realizadas por la penya en los últimos tiempos.

El nuevo local está situado en la Cafeteria Bellamar, de calle Sant Esteve 20-24. La Junta de la penya anima a los barcelonistas de Malgrat de Mar a integrarse en la entidad y ver los encuentros en este nuevo local, gozando de un formidable ambiente.

Sport.

dimecres, 9 de novembre del 2011

LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU, VA INAUGURAR EL PASSAT DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE DEL 2011 A LES 20:00H. DEL VESPRE, EL NOU LOCAL SOCIAL.

Fent els parlaments en l'Acte d'Inauguració de la Nova Seu Social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.


LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU MALGRAT DE MAR, VA INAUGURAR EL PASSAT DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE DEL 2011 A LES 20:00H. DEL VESPRE, EL NOU LOCAL SOCIAL DE LA PENYA AMB UNES 100 PERSONES QUE ASSISTIEN A L’ACTE D’INAUGURACIÓ DE LA SEU SOCIAL, ON HI VAN HAVER-HI ELS PARLAMENTS DE LA REGIDORA D’ESPORTS ANA VEGA, EL PRESIDENT DE PENYES DEL MARESME MANEL FLORES I EL PRESIDENT DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU ANTONIO MONTAL, DESPRÈS VA AVER-HI UN PICA PICA PER A TOTS ELS ASSISTENTS I TAMBÉ ÉS VAN PASSAR DIAPOSITIVES DE LA PENYA ON HI SORTIEN FOTOS D’ACTIVITATS
QUE LA PENYA HA ANAT REALITZANT O HA PARTICIPAT. (DES DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU ANIMEM A LA GENT DE MALGRAT QUE VINGUI AL NOU LOCAL SOCIAL DE LA PENYA A BEURE ELS PARTITS DEL BARÇA, LA SEU SOCIAL ESTÀ SITUADA AL CARRER SANT ESTEVE 20-24 ON ESTÀ LA CAFETERIA BELLAMAR DE MALGRAT DE MAR.)

¡¡¡VINÈ A ANIMAR EL BARÇA I FES PENYA AMB TU TOTS I GUANYEM T’HI ESPERÈM!!!

Durant el Pica Pica el dia de l'Inauguració de La Nova Seu Social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.

diumenge, 6 de novembre del 2011

Barça VS Zaragoza al Nou Local Social aquest cop si.

2-2: Messi salva un punt 'in extremis' pel Barça davant el Athletic.

Leo Messi a salvat avui, diumenge, al FC Barcelona en el descompte del partit davant el Athletic Club en San Mamés amb el que a sigut el seu primer gol en el camp bilbaíno, el que a establert el 2-2 final de un xoc en el que els locals es van adelantar dos vegades, per mitg de Ander Herrera i de Gerard Piqué, en propia meta, i el Barça iguala en primera instancia amb tant de Cesc.

http://www.mundodeportivo.com/

dijous, 27 d’octubre del 2011

Cartell de la inauguració d'un nou local social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar i el Cartell de la Castanyada Popular.

Cartell de la inauguració d'un nou local social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.


Cartell de la Castanyada Popular.

dimecres, 12 d’octubre del 2011

La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu acull per Primer Cop una Reunió de Veïns i Veïnes dels Carrers Llibertat, Sant Elm, Del Carme (Tram) i Camí del Pla Plaça Joaquim Ruyra.


La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu acull per Primer Cop aquest Divendres 14 d'Octubre del 2011 a les 8 del vespre, una Reunió de Veïns i Veïnes dels Carrers Llibertat, Sant Elm, Del Carme (Tram) i Camí del Pla el bloc de pisos on al davant hi ha la Plaça Joaquim Ruyra. La Reunió és parlarà de l'Anàlisi i Tractament del Projecte de Remodelació d'Aquest Carrers que acavem de nombrar, el qual afecta a tots els Veïns i Veïnes.

Com deiem la Reunió de Veïns i Veïnes serà aquest Divendres 14 d'Octubre del 2011 a les 8 del vespre i per Primer Cop a La Seu de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu al Carrer Abat Oliba nº3 Baixos de Malgrat de Mar.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Properament fotos de l'Assemblea de la Penya i de la Botifarrada organitza per l’entitat BARRAQUES MALGRAT en el apartat de fotos del Web Bloc.

Properament fotos de l'Assemblea de la Penya i  de la Botifarrada organitza per  l’entitat BARRAQUES MALGRAT en el apartat de fotos del Web Bloc.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

L’entitat Barraques Malgrat a organitzat un Botifarrada amb totes les entitats que han participat durant els quatre anys de Barraques.



FOTO DE LA  BOTIFARRADA ORGANITZADA PER L’ENTITAT BARRAQUES MALGRAT EN CONMEMORACIÓ DELS ACTES DEL SEU 5é ANIVERSARI.

LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU MALGRAT DE MAR VA PARTICIPAR EN UNA BOTIFARRADA ORGANITZADA PER L’ENTITAT BARRAQUES MALGRAT EN CONMEMORACIÓ DELS ACTES DEL SEU 5é ANIVERSARI, UN DINAR ON HI HAN PARTICIPATA DIVERSES ENTITATS QUE HAN PARTICIPAT DURANTS AQUEST QUATRE ANYS DE BARRAQUES A LES PISTES MUNICITALS D’ATLETISME, DES DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU VOLEM DONAR LES GRÀCIES A BARRAQUES MALGRAT PER LA BONA ORGANITZACIÓ QUE TENEN.

El passat 7 d'octubre La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar va celebrar l'Assemblea Ordinària.


Imatge de l'Assemblea Ordinària de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu del passat divendres 7 d'octubre.


EL PASSAT DIVENDRES 7 D'OCTUBRE A LES 21:00 H. ÉS VA CELEBRAR L'ASSEMBLEA ORDINÀRIA A LA NOSTRA PENYA, AMB LA SSISTÈNCIA D'UN GRAN NOMBRE DE SOCIS I SEGUIDPORS. DESPRÉS D'HAVER SENTIT DE L'HIMNE DEL BARÇA, EL PRESIDENT ANTONIO MONTAL OBRE LA SESSIÓ I EXPOSÀVEM ELS DIFERENTS PUNTS DE L'ORDRE DEL DIA DE L'ACTA ANTERIOR. APROVACIÓ DE L'ESTAT DE COMPTES DE L'ANY PASSAT, INFORMAR SOBRE LES ACTIVITATS REALITZADES DURANT L'ANY PASSAT. INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS A REALITZAR DURANT L'ANY, TAMBÉ LA PRESENTACIÓ DEL PRESSUPOST PER L'ANY QUE VE I FINALMENT EL CANVI DE JUNTA. AL TORN DE PRECS I PREGUNTES PREGUNTEN DIFERENTS TEMES, DESPLAÇAMENTS EN EL CAMP, LOCAL SOCIAL, ETC ... SOBRES LES 22:15 H. DE LA NIT EL PRESIDENT DONA PER ACABADA LA SESSIÓ

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Assemblea general ordinaria exercici 2010/2011 aquest divendres.


Foto: PBAviXaxuMalgrat, Imatge d'Arxiu d'una Assemblea de La Penya al Bar de La Barretina Vermella de Malgrat
La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar celebra aquest divendres 7 d'octubre a les vuit i mitja del vespre en primera convocatoria i a les nou del vespre en segona convocatoria del vespre l'Assemblea general ordinaria exercici 2010/2011 a la Seu Social de la Penya situada al Carrer Abat Oliba 3 baixos de Malgrat on està el Bar Sol Cerveceria Tres Punts.

L'ordre del dia de la convocatòria de l'Assemblea és el següent:

1- LECTURA I APROVACIÓ DE L’ACTE ANTERIOR.

2- RESUM DE LES ACTIVITATS REALITZADES DURANT L’ANY.

3- LECTURA I APROVACIÓ DE L’ESTAT DE COMPTES DE LA PENYA.

4- PRESSUPOST PEL 2011

5- ACTIVITATS QUE ÉS DURANT A TERME AQUEST ANY 2011.

6- RENOVACIÓ DE LA JUNTA.

7- PRECS I PREGUNTES.



Esperem la vostra assistència (repetim) Esperem la vostra assistència.

Molt atentament, la Junta.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

0-1: El Barça se situa líder en vèncer l'Sporting per la mínima.

Los jugadores del FC Barcelona celebran el primer gol del equipo marcado por el brasileño Adriano Correia ante el Sporting

El conjunt blaugrana aconsegueix una treballada victòria per la mínima davant l'Sporting de Gijón
El partit va ser de més a menys i va acabar aspre per la permissiva actuació de Clos Gómez que no va veure un clar penal a Messi
Abidal va ser substituït per una contractura muscular
El Barça ha aconseguit una treballada victòria per la mínima sobre l'Sporting de Gijón (0-1) que li permet ser nou líder de la Lliga. El partit ha anat de més a menys pel que fa a intensitat al revés de la duresa derivada de la permissivitat de Clos Gómez amb els locals. L'àrbitre no ha vist un clar penal de De las Cuevas a Messi i ha deixat que els lleons s'empressin amb duresa en algunes accions de la segona meitat. Abidal ha hagut de ser substituït per lesió en la segona meitat.
Guardiola ha plantejat una defensa sense Piqué ni Puyol. Alves, Mascherano i Abidal han format la defensa de tres a El Molinón i Adriano ha estat la principal novetat en un onze amb moltes baixes. El líder ha sortit amb empenta buscant ràpidament ofegar a un Sporting ordenat i amb una línia defensiva molt ordenada que ha provocat nombrosos fores de joc.
Al minut 12 Xavi ha disparat la pilota al pal des de la frontal i, el rebuig, l'ha recollit Adriano que ha creuat amb encert posant el 0-1 al marcador. Amb el gol l'Sporting ha seguit ordenat deixant la possessió al Barça (80 per cent a mitjans de la primera meitat). El conjunt blaugrana no trobava espais fins que Messi ha entrat amb determinació a l'àrea però ha estat enderrocat per De les Coves abans de disparar (min 36), acció ignorada per Clos Gómez i el seu linier davant la mirada incrèdula de l'argentí. Un tir de Canell, el primer de l'Sporting, tallat per Valdés ha posat fi a la primera meitat.
Abidal es lesiona
La segona meitat ha baixat en qualitat futbolística al mateix temps que ha incrementat la duresa del quadre local. A l'intent de domini del Barça contestava l'Sporting amb lliurament i duresa. La mala notícia ha arribat al minut 54 amb la lesió d'Abidal que estarà entre 7 i 10 dies de baixa. Un cop de cap de Messi (min.78) ha suposat l'ocasió més clara del Barça fins al final del partit. Els 'blaugrana' han treballat dur per evitar la sorpresa i finalment han pogut tancar la victòria. El resultat posa el Barça líder de la Lliga al costat del sorprenent Llevant.

dimecres, 28 de setembre del 2011

0-5: El Barça es passeja a Minsk amb un Messi de llegenda.

Leo iguala Kubala com a com a segon màxim golejador de la història blaugrana i lidera la golejada del Barça davant un inofensiu BATE Borissov.

Els jugadors del FC Barcelona Lionel Messi, Seydou Keita, Thiago Alcantara i David Villa celebren un gol / FOTO: Tatyana ZENKOVICH - EFE


El FC Barcelona ha aconseguit la victòria més plàcida en el que porta de temporada golejant sense pràcticament suar a un BATE Borissov indigne de la Lliga de Campions en una trobada que de nou ha tingut en Leo Messi al seu protagonista. El argentino, con dos tantos, ha igualado a Ladislao Kubala como segundo máximo goleador de la historia azulgrana, con 194 'dianas'. L'argentí, amb dos gols, ha igualat a Ladislao Kubala com a segon màxim golejador de la història blaugrana, amb 194 'dianes'. Sólo César , con 235, le supera en ese ranking particular. Només César, amb 235, el supera en aquest rànquing particular. El conjunto bielorruso se ha conformado con intentar encajar el menor número de goles posible y apenas ha presentado batalla. El conjunt bielorús s'ha conformat amb intentar encaixar el menor nombre de gols possible i amb prou feines ha presentat batalla. El Barça ha decidido el encuentro en la primera mitad con tantos de Volodko , en propia puerta, Pedro y Messi . El Barça ha decidit el partit a la primera meitat amb gols de Volodko, en pròpia porta, Pedro i Messi. En la segunda, de nuevo Messi y Villa han redondeado la contundente victoria con una nueva 'manita' esta temporada de los de Guardiola . A la segona, de nou Messi i Villa han arrodonit la contundent victòria amb una nova 'maneta' aquesta temporada dels de Guardiola. Los azulgrana son líderes de grupo empatados con el Milan por mayor diferencia de goles. Els blaugrana són líders de grup empatats amb el Milan per major diferència de gols. Los italianos se han impuesto al Viktoria Pilsen por 2-0. Els italians s'han imposat al Viktoria Pilsen per 2-0.
Recuperó Pep la defensa de cuatro pese a que Piqué no entró en el once inicial. Va recuperar Pep la defensa de quatre tot i que Piqué no va entrar en l'onze inicial. Formaron Mascherano y Puyol como pareja de centrales, mientras Alves y Abidal se encargaban de las bandas. Keita fue el elegido para ocupar la posición de pivote defensivo, flanquedo por Xavi y Thiago , mientras que arriba volvía un tridente clásico la temporada pasada pero que no ha tenido tanta continuidad en la actual. Pedro , Messi y Villa eran el máximo exponente ofensivo de un conjunto azulgrana que puso cerco desde el primer minuto a la meta de Gutor , especialmente por una banda izquierda en la que Abidal se incorporó con facilidad en un par de ocasiones pero no encontró rematador. Van formar Mascherano i Puyol com a parella de centrals, mentre Alves i Abidal s'encarregaven de les bandes. Keita va ser l'elegit per ocupar la posició de pivot defensiu, flanquejat per Xavi i Thiago, mentre que a dalt tornava un trident clàssic la temporada passada però que no ha tingut tanta continuïtat en l'actual. Pedro, Messi i Villa eren el màxim exponent ofensiu d'un conjunt blaugrana que va posar setge des del primer minut a la meta de Gutor, especialment per una banda esquerra en què Abidal es va incorporar amb facilitat en un parell d'ocasions però no va trobar rematador. El BATE Borisov , con 10 jugadores prácticamente metidos en su propia área, limitó sus opciones de hacer daño a los balones largos sobre Mateja Kezman , acompañado en los mismos por una segunda línea que en general fue controlada bien por el repliegue de los azulgrana. El BATE Borissov, amb 10 jugadors pràcticament ficats en la seva pròpia àrea, va limitar les seves opcions de fer mal a les pilotes llargues sobre Mateja Kezman, acompanyat en els mateixos per una segona línia que en general va ser controlada bé pel replegament dels blaugrana.

Ante semejante muralla, que dificultaba algo las penetraciones del Barça , sus futbolistas optaron por probar fortuna desde fuera del área. Davant semblant muralla, que dificultava una mica les penetracions del Barça, els seus futbolistes van optar per provar fortuna des de fora de l'àrea. Lo intentaron sin éxito Thiago y Messi , en dos ocasiones, hasta que en el minuto 19 un centro de Alves sobre Leo desde la banda derecha fue introducido por Volodko en propia puerta. Ho van intentar sense èxit Thiago i Messi, en dues ocasions, fins que al minut 19 ​​un centre d'Alves sobre Leo des de la banda dreta va ser introduït per Volodko en pròpia porta. Tres minutos después, otro gran servicio de David Villa , esta vez desde la izquierda, fue cabeceado por Pedro a la red aprovechando la mala salida de Gutor . Tres minuts després, un altre gran servei de David Villa, aquesta vegada des de l'esquerra, va ser rematat per Pere a la xarxa aprofitant la mala sortida de Gutor. Hasta ahí llegó la resistencia bielorrusa. Fins aquí va arribar la resistència bielorussa. El meta del BATE se desquitó poco después frustrando dos oportunidades seguidas de Villa y enviándolas a córner. El porter del BAT es va rescabalar poc després frustrant dues oportunitats seguides de Villa i enviant a córner. Sin embaro, un nuevo error suyo propició que a los 37 minutos Messi empujara con la cabeza a la red el tanto de la sentencia. No obstant, un nou error seu va propiciar que als 37 minuts Messi empenyés amb el cap a la xarxa el gol de la sentència. El argentino, con 193, se colocaba a uno del mítico Ladislao Kubala . L'argentí, amb 193, es posava a un del mític Ladislao Kubala. Con 0-3 el encuentro llegó al descanso. Amb 0-3 el partit va arribar al descans. No varió el partido en la reanudación. No va variar el partit a la represa. Una buena combinación del ataque azulgrana pudo acabar con el tanto 194 de Messi , pero el argentino se entretuvo demasiado. Una bona combinació de l'atac blaugrana va poder acabar amb el gol 194 de Messi, però l'argentí es va entretenir massa. No perdonó el crack en el minuto 55, fusilando a Gutor desde casi la frontal e igualando a Kubala . No perdonar el crac en el minut 55, afusellant a Gutor des de gairebé de la frontal i igualant a Kubala. Poco después, Leo sirvió un gran pase a Abidal que no marcó porque se encontró con los pies de Gutor . Poc després, Leo va servir una gran passada a Abidal que no va marcar perquè es va trobar amb els peus de Gutor.

Comenzó entonces la dosificación de futbolistas. Cesc y Adriano dieron oxígeno a Xavi y Abidal de cara a futuros compromisos. Va començar llavors la dosificació de futbolistes. Cesc i Adriano van donar oxigen a Xavi i Abidal amb vista a futurs compromisos. Algo más tarde fue Maxwell quien suplió a Pedro. Una mica més tard va ser Maxwell qui va suplir a Pere. Al partido, que bajó mucho de intensidad, sólo le quedaba el interés por saber si Messi iba a ser capaz de superar ya a Kubala o deberá esperar a otro encuentro. Al partit, que va baixar molt d'intensitat, només li quedava l'interès per saber si Messi seria capaç de superar ja a Kubala o haurà d'esperar a un altre partit. Lo intentó el argentino pero no lo logró. Ho va intentar l'argentí però no ho va aconseguir. Fue David Villa el que cerró el marcador con esa 'manita' tan azulgrana. Va ser David Villa el que va tancar el marcador amb aquesta 'maneta' tan blaugrana.

http://www.mundodeportivo.com/

Avui Dimecres, 28 setembre. BATE Borisov-FCB


Lliga de Campions avui Dimecres, 28 setembre. BATE Borisov-FCB des del Dinamo Stadium de Horodskiy (20.45, GolT Catalunya Ràdio). Amb els 20 jugadors del primer equip desplaçats. Capacitat per a més de 40.000 espectadors. Cal recordar que el partit es jugarà al Dinamo Stadium, camp del Dinamo de Minsk, i no al Horodskiy Stadi, estadi del BATE Borissov, perquè aquest segon no compleix amb els requisits mínims que exigeix la UEFA. El BATE, doncs, tampoc jugarà ‘a casa’, tot i que ja està acostumat a disputar els seus compromisos europeus en aquest escenari, que té una capacitat per a més de 40.000 espectadors.   

dimarts, 27 de setembre del 2011

Guardiola: "Les juntes de Laporta i Rosell s'assemblen més del que ells es pensen.

Al Facebook de La transmissió d'en Puyal - LaTdP diuen: Guardiola: "Les juntes de Laporta i Rosell s'assemblen més del que ells es pensen: només busquen el millor pel Barça. Semblen la mateixa cara de la moneda. Jo no parlo de Rosell o Laporta. Jo dic que és una llàstima que 8 famílies estiguin patint per una gestió de 15 dies del president Gaspart. Crec que és dur per ells. La llei és la llei, però potser divendres els hi embarguen els béns. Sóc conscient de la força d'aquest club i tant de bo quedi en un petit ensurt i continuï la normalitat dels últims 5-6 anys. He parlat amb el Sandro. La junta està per sobre. Si estan molestos no era la meva intenció."

Guardiola: "El BATE és un equip que està acostumat a guanyar. Defensen molt fort i hem d'intentar atacar de manera ordenada. És un partit vital per nosaltres.Si no guanyem demà a Minsk ens obligarà a jugar-nos la classificació a l'última jornada."

dissabte, 24 de setembre del 2011

l'Assemblea del Barça diu Sí A QATAR FOUNDATION.

Camiseta Oficial del Barça


L'Assemblea de compromosarios del Barcelona ha aprovat per una àmplia majoria l'acord de patrocini de Qatar Foundation. La votació arrojón un resultat de 697 vots a favor, 76 en contra i 36 en blanc. El covenio es prolongarà fins a la temporada 2015-16.

El Barça ha explicat "les condicions innegociables" imposades al govern de Qatar per tancar l'acord. Havia de ser compatible amb els valors del club, amb UNICEF, hauria de ser la samarreta més ben pagada del món del futbol i tenir una "absoluta seguretat" pel que fa als avals financers.

dijous, 22 de setembre del 2011

Aquí teniu la Carta de Joan Laporta als socis i aficionats del FC Barcelona.

Carta de Joan Laporta als socis i aficionats del FC Barcelona.

Davant l’allau de maniobres indecents que l’actual Junta Directiva, amb el seu president al capdavant, estan perpetrant contra els meus companys de junta i en especial contra la meva persona, penso que ha arribat el moment de manifestar-me públicament i directament a l’opinió pública i, en especial, als socis i aficionats del FC Barcelona. No era la meva voluntat inicial atès que el meu desig era no intervenir en la dinàmica del Club. Ara bé, quan evidencio que els atacs i la mala fe contra la meva persona van en augment, i es difonen, amb tota permissivitat i sense cap mena de verificació, falsedats que atempten contra la meva honorabilitat i la dels meus excompanys de Junta Directiva, em veig amb el dret de pronunciar-me.
Per damunt de tot, m’entristeix profundament que s’hagin proposat destrossar la nostra imatge amb dosis tan elevades d’odi, enveja i ressentiment. Estan atemptant contra la imatge i l’honestedat dels meus companys de junta i la meva, amb els riscos i problemes que això ens ocasiona en tots els sentits. Parlo de riscos i problemes personals, familiars i professionals. Hem dedicat temps i esforços en la construcció del millor Barça de la història i no ens mereixem aquest acarnissament, no ens mereixem que els nostres fills hagin de patir les conseqüències d’aquesta tempesta de mentides i atacs ferotges contra nosaltres.
La construcció del millor Barça de la història no és fruït de l’atzar sinó de la correcta aplicació d’un model de gestió que ha estat aplaudit arreu, del treball, la responsabilitat i l’honestedat d’un equip de persones que he tingut el privilegi de presidir.
En primer lloc, vull desemmascarar la gran mentida de la situació econòmica del FC Barcelona, la cantarella que la caixa està buida. No és cert. Els vam deixar en herència un Club sostenible econòmicament. Diuen que no tenen diners, que a la caixa no hi ha ni un euro. Mentida. Els vam deixar un Club que la temporada 2009-2010 va ingressar més de 430 milions d’euros. Els vam deixar un Barça que ingressa 140 milions d’euros cada temporada en concepte de drets audiovisuals. Els vam deixar un Barça que ingressa de Nike prop de 40 milions per temporada. Els vam deixar preparat només per signar un crèdit de 150 milions d’euros amb ‘la Caixa’ i amb el Banc de Santander. Van vendre Touré per 30 milions d’euros (per cert, jo havia tancat l’operació per 32 milions, ells sabran què van fer); Ibrahimovic, per 25 milions d’euros i Txigrinski per 15 milions. I han venut la samarreta a Qatar per 30 milions d’euros. Per tant, que no hi ha diners a caixa? Mentida! Us asseguro que el meu mandat ha generat beneficis. I això tot i les trampetes i maniobres diverses en la reformulació dels comptes així com la imputació a la nostra gestió de pèrdues anteriors per part d’anteriors juntes directives i de les pèrdues posteriors que ens ha aplicat l’actual directiva. D’una manera flagrant i escandalosa, amb absoluta mala fe, ens estan imputant al nostre darrer exercici unes pèrdues deliberadament inflades.
Els vam deixar en herència el millor equip de la història del futbol, amb un planter de futbolistes meravellosos i amb un llarg recorregut. I l’entrenador, en Pep Guardiola, amb el compromís de renovar com a mínim un any més. I tot el seu equip de tècnics renovats. Això vol dir, senyor president i actuals directius, estabilitat esportiva i viabilitat econòmica garantides per uns quants anys. S’hi posin com s’hi posin aquesta és l’herència que els vam deixar.
Els vam deixar un Barça amb una Masia en un moment esplendorós, el millor moment de la seva història. Un planter que ha nodrit el Barça de jugadors excepcionals i que produeix constantment jugadors d’una gran qualitat que ja han tingut una participació activa en el primer equip. Els vam deixar una bona i eficient feina feta en el futbol formatiu que està funcionant a ple rendiment i que segur que farà realitat molts somnis en el futur immediat.
Els vam deixar un Barça amb unes seccions professionals sostenibles econòmicament i esportivament competitives i unes seccions no professionals competint a un gran nivell, promovent la bona imatge del Barça i a un cost perfectament assumible.
Els vam deixar un Barça compromès en la lluita contra els violents als estadis. Un Barça que va rebre el reconeixement internacional per ser paradigma de Club esportiu que va eradicar els comportaments violents del seu estadi. Els vam deixar un Barça sense violents a la grada. I això no és fàcil. Els ho puc assegurar.
Els vam deixar un Barça solidari amb els més desafavorits. Un Barça compromès amb les causes justes, amb els drets humans, amb el civisme, amb la cultura, contra el racisme. Els vam deixar un Barça on l’esportivitat, el respecte, l’esforç, el compromís, la companyonia i la responsabilitat eren valors essencials del Club. El Barça d’Unicef a la samarreta. El Barça en què la Fundació del FC Barcelona, a un cost absolutament raonable, utilitzant com instrument el futbol, desenvolupava a Catalunya i a la resta del món centres solidaris donant un suport integral amb educació, nutrició, salut, i ajut psico-social a milers i milers de nens i nenes vulnerables.
Els vam deixar un Barça sense complexes, plenament compromès amb els seus orígens catalans, amb la seva identitat, amb la llengua i la cultura catalana. Els vam deixar un Barça plenament respectuós amb totes les sensibilitats del barcelonisme, un Barça català i global. Un Barça que promovia la seva imatge per tot el món amb respecte i amb orgull. Amb humilitat, sensibilitat, generositat i dignitat.
Els vam deixar un Barça on els seu president i la seva junta directiva no s’amagaven mai a fi de defensar i protegir els interessos i la imatge del Club, dels seus socis i aficionats i, és clar, dels tècnics i jugadors. Donaven la cara sempre i en tot moment, de forma immediata, implacable i contundent, amb arguments incontestables, per molt complicada que fos la situació, i encara que fos amb risc i cost per a la seva imatge. Primer, el Barça. Se’n recorden?
Aquesta Junta Directiva ha rebut un Barça econòmicament solvent, viable i sostenible. Per tant, president i directius, prou de mentides. No ens expliqueu sopars de duro, no feu concessions als violents a l’Estadi (o és que heu de pagar els serveis prestats en campanya electoral?) i expliqueu el contracte amb Qatar Foundation (no esteu tan segurs que convé al Barça portar durant molts anys el nom d’un país al costat del seu escut?). I deixeu de maniobrar de forma indecent per fer creure que la meva junta i jo vam dirigir malament el Club. Els signes externs són massa evidents per veure que ho vam fer prou bé. La força incontestable dels fets és massa evident per veure que vam crear un model de Club que ha portat al Barça a ser reconegut i admirat com el millor club del món. Tothom hauria volgut rebre un Club com el que us vam deixar!
Estic molt orgullós de la projecció esportiva, social, econòmica i solidària que hem donat al Barça i res em faria més feliç que l’entitat continués per aquest camí d’èxits, però tinc molt clar que no podran esborrar tot allò que s’ha fet en els darrers anys, no podran embrutar, a través d’una campanya plagada de mentides i ressentiments, els millors anys de la història del nostre Barça, que és el Barça de tots.
Reitero que no ens mereixem aquest tracte indecent i ens defensarem les vegades que faci falta per lluitar contra la mentida, la falsedat i la difamació. Tenim dret a fer-ho i més quan els atacs afecten l’àmbit personal, familiar i professional. Els nostres socis tenen dret a saber la veritat.

Visca el Barça i visca Catalunya!
Joan Laporta i Estruch

http://www.facebook.com/ de Joan Laporta.

dimarts, 13 de setembre del 2011

2-2: Messi i Villa no arreglen una defensa 'Patosa'.



FC Barcelona-AC Milan Champions League. Foto: PEP MORATA / FOTO: PEP MORATA - MD


N'hi va haver prou només 25 segons en què el Barça no va ser el Barça per ser penalitzat amb un gol que ja va poder canviar el signe del partit. No perquè l'equip blaugrana anés a redistribuir les seves forces ni transformar els seus hàbits futbolístics després d'encaixar el 0-1, però sí per concedir el Milan ales al contraatac i la possibilitat de jugar amb la pressió que el marcador li posava el Barça. No obstant això, ni Guardiola ni els jugadors van caure en aquest parany. Per 'Ànecs' que estigués la defensa blaugrana en aquest badada general que va permetre a Ànec plantar davant de Valdés i batre'l, l'equip va tractar de no precipitar-se i, al contrari del que volia el Milan, administrar el temps de manera que jugués al seu favor. Li quedaven minuts de sobres per donar-li la volta.
A la primera part, amb prou feines es va registrar un altre contraatac del Milan en un recital de control i d'atac barcelonista davant un rival que, sense cap rubor, va renunciar seguida a qualsevol possibilitat de marcar el segon, dedicat íntegrament i sense èxit a frenar el corró blaugrana. Leo Messi va tornar boja la defensa italiana amb el seu extraordinari talent per trencar per tot arreu, pel centre i pels costats, creuant l'àrea i executant una supèrbia falta al pal que presagiava l'arribada del gol.
Venia avisant Leo i finalment, al minut 35, va entrar per la dreta de l'àrea sortejant defenses i fent-li un 'per fora' que diria Jorge Lorenzo a Abat per creuar-suau i sense cap possibilitat que Abiati interceptés la passada. Va ser Pere el que va empènyer la pilota, sempre atent i ràpid, però qui va forjar una altra jugada impossible va ser una vegada més el crac argentí, que camina imparable cap al seu tercer Pilota d'Or
El gol no va canviar el guió d'un partit que clarament es decantava per al Barça. Però sí projecte una indiscutible superioritat del campió de la Champions i la sensació que només era qüestió de temps que arribés el segon. Els atacs blaugrana van guanyar a cada minut en precisió i proximitat a la porta italiana i ni el descans interrompre ia aquest pla seqüència d'exhibició barcelonista.
Villa (min. 50) va voler posar remei amb un golàs l'error de dissabte a Anoeta i es va demanar una falta que va veure molt clara, tirant a un costat a Messi i Xavi. L'execució perfecta d'aquest tret directe va haver sentenciar el partit, ja que el 2-1 només reflectia en curt el domini de l'únic equip que realment va posar el futbol a disposició de l'espectacle. Però el futbol no entén d'ocasions sinó de gols i mentre el Barça no va poder concretar el tercer gol, un altre relliscada defensiu en un corner en l'últim minut va permetre al Milan emportar-se un punt i posar el grup un poc cap per avall. Massa càstig per al Barça, que porta en dos partits quatre distraccions enrere i quatre gols rebuts. Una cosa, encara que sigui poc, caldrà tocar en la disposició i defensiva.

Caviar europeu.

Guardiola mantejat desprès d'haver guanyat la Champions
a Wembley aquest 2011
Roger Bogunyà
La Champions League arrenca aquest dimarts (20.45 hores, TVE, Catalunya Radio i R@dio Barça) amb un partit per a gurmets. El vigent campió d’Europa comença la defensa del títol contra un històric, l’AC Milan, que ha recuperat el tron a Itàlia.
És l’estrena perfecta. Un inici espectacular. La Lliga de Campions 2011/12 arrenca aquesta nit amb un plat fort. S’enfronten el FC Barcelona, el vigent campió de la competició, i l’AC Milan, el segon equip d’Europa amb més trofeus continentals. El duel reuneix tradició, cracs i una aposta conjunta pel futbol d’atac. En aquest context cal afegir-hi l’escenari, un Camp Nou que presentarà un aspecte de luxe. En joc estan els tres primers punts del grup H i, sobretot, un munt de prestigi europeu.

Cinc anys, quatre Champions

Barça i AC Milan no s’enfrontaven a la competició des de la temporada 2005/06
, quan una igualadíssima eliminatòria de semifinals va permetre al conjunt blaugrana classificar-se per a la final de París gràcies a un gol de Giuly. Des d’aquella doble cita de fa cinc anys, el FC Barcelona ha sumat tres Lligues de Campions (05/06, 08/09 i 10/11) i els italians una més (06/07). És a dir, s’han repartit quatre de les últimes sis edicions. Des de llavors, però, moltes coses han canviat a tots dos equips.

Piqué i Alexis, úniques absències locals
Per començar, la majoria de jugadors. Els Ronaldinho, Eto’o i Deco han estat substituïts pels Villa, Pedro, Cesc i companyia. Tampoc hi eren llavors Piqué i Alexis, les úniques absències locals per a aquest primer matx. El conjunt rossonero també ha patit canvis. Ja no hi són Xevtxenko, Kaká o Pirlo, traspassat aquest estiu a la Juventus. En canvi, Nesta i Seedorf encara hi són, així com Gattuso i Inzaghi. Aquests dos últims, però, es perdran el partit per sanció i decisió tècnica, respectivament. Tampoc jugaran Mexes i Flamini, mentre que Robinho i Ibrahimovic han causat baixa d’última hora. Pato i Cassano, doncs, queden com la principal amenaça visitant.

Dinàmiques oposades
Més enllà dels jugadors, en aquests cinc anys han canviat també les dinàmiques dels uns i dels altres. El Barça ha viscut els millors anys de la seva història, mentre que l’AC Milan ha hagut de patir fins a set anys sense aixecarl’Scudetto (del 2004 al 2011). Precisament aquesta darrera temporada, de la mà de Massimiliano Allegri, ha recuperat el tron a la Serie A, un reconeixement que fa justícia a la història de l’entitat i un senyal, evident, que l’AC Milan truca novament a la porta dels més grans d’Europa.

de: http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/

diumenge, 11 de setembre del 2011

La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar ha fet la seva Ofrena Floral amb els colors del Barça amb motiu de La Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge 11 de setembre.





La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar ha fet la seva Ofrena Floral amb els colors del Barça amb motiu de La Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge 11 de setembre que ha organitzat MALGRAT PER LA DIADA, en total eren una trentena d'entitats amb La Penya inclosa, un cop feta l'Ofrena floral de totes les entitats s'ha llegit un manifest que cuan s'ha acabat de llegir s'han cantat dues cançons, la primera El Cant Dels Ocells d'en Pau Casals i la segona Els Segadors l'Himne Nacional de Catalunya, i ja per acavar hi ha agut vermut popular i música amb el grup Stukat del Bolet.

dijous, 8 de setembre del 2011

Guardiola rep la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya.


Josep Guardiola durant el discurs       / FOTO: Pere Puntí - MD
L'entrenador del FC Barcelona ha estat distingit pel Parlament de Catalunya per la seva brillant trajectòria com a esportista.
Héctor Coca, Ángel Pérez Serrano 2011.09.08 19:52L'entrenador del FC Barcelona, ​​Josep Guardiola, ha rebut de mans de la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya en la categoria d'Or
A la sala auditori de l'hemicicle català s'han congregat les màximes autoritats de la classe política catalana, del FC Barcelona, ​​així com la família i amics de l'homenatjat.
El lliurament ha estat precedida pel discurs de dos grans amics del tècnic blaugrana, Evarist Murtra, exdirectiu del Barça, i Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya, així com la lectura d'un missatge del cineasta David Trueba.
Murtra ha destacat que "Pep és la dignitat en majúscules, per a ell el fi mai justifica els mitjans", i ha afegit que "és un català universal i si seguim el seu exemple no hem de patir perquè mai ens passés res dolent".
Un dels moments més emotius ha arribat després de les paraules de Terribas. La periodista ha repassat la carrera de Guardiola, des dels seus inicis fins a l'actualitat, citant molts dels que han estat partícips de la seva història i ha acabat dient-li al seu 'amic' Pep que "tant de bo et quedis sempre amb nosaltres, però si algun dia te'n vas, que et guiïn les estrelles ", unes boniques paraules que han deixat visiblement emocionat al tècnic.
La cantant Nina, ha amenitzat l'acte cantant el poema "Solstici", del poeta català Miquel Martí i Pol, i tot seguit s'ha procedit al lliurament del guardó.
El de Santpedor ha pronunciat un discurs molt sincer en el qual primerament ha agraït les paraules dels seus companys comentant que "si l'elogi debilita, estic fos per tot el que han dit sobre mi".
Guardiola ha volgut treure el mèrit afirmant que "jo vaig ser elegit per entrenar el Barça i el mèrit és de qui em va triar, i aquesta ha estat una molt bona manera d'afrontar la meva professió", una professió de la qual ha dit "estimo el meu ofici , tinc passió i l'adoro. Valero Rivera em va dir un dia: el Barça ens fa bons a tots i això és una cosa que m'ha acompanyat sempre i em fa veure el privilegiat que sóc ".
Durant el discurs ha fet una petita confessió als presents: "Abans de cada partit vaig a 'Can Barça' (en referència al Camp Nou), sota al soterrani i em tanco en un despatx que m'he arreglat per a mi, em poso dos o tres DVD sobre el rival a qui ens enfrontem, agafo paper i boli i prenc notes. És llavors on arriba un moment 'acollonant' que dóna sentit a la meva professió i és quan m'adono que ja ho tinc, que he trobat la clau per guanyar ".
En relació a aquest últim instant ha aclarit que no és la fórmula secreta perquè no sempre guanyen, però que encara així "és el meu moment i és pel que estimo la meva professió".
L'entrenador del Barça ha comentat també que "jo no vull ser exemple de res, jo només vull fer l'ofici que estimo, de la millor manera possible, i intento ser un bon amic dels meus amics, un bon fill, un bon company de la meva companya (en referència a la seva parella Cristina) i sobretot un bon pare ".
En les seves últimes paraules Pep ha afirmat amb rotunditat que "és un honor rebre aquesta distinció" i ha llançat un missatge patriòtic: "Si treballem dur som un país imparable".
Per finalitzar la ronda de discursos, Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, ha exalçat els valors de Guardiola, definint-lo com una persona "íntegra, sana, referent i un exemple per a Catalunya".
L'acte ha conclòs amb el cant d'Els Segadors ', himne nacional de Catalunya.



Vídeo del discurs complet de Pep Guardiola desprès de rebre la Medalla d'Or del Parlament de Catalunya.

de: http://www.mundodeportivo.com/

dimarts, 6 de setembre del 2011

Celebració a Malgrat de Mar el diumenge 11 de setmebre MALGRAT PER LA DIADA.


onze de setembre a Malgrat
La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar assistirà per primera vegada i amb una ofrena floral que la Penya farà dins dels actes que s'han organitzat desde "MALGRAT PER LA DIADA" per la celebració de la Diada Nacional de catalunya el diumenge 11 de setembre de 2011.
Els actes programats pel diumenge dia 11 de setembre són els següents:

- A parir de les 11 h. al Parc de Can Campassol, la mainada podrà participar en el "Mural Pinta La Diada."
- A les 12 h. a la Plaça de Catalunya (Plaça del Liceu) sortida de la cercavila reivindicativa i festiva a càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals i la Colla de Geganters i Grallers, fins al Parc de Can Campassol.


- A 2/4 d'1 del Migdia Ofrena floral de les entitats i associacions (més d'una trentena) entre elles La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar l'Ofrena floral comptarà amb l'acompanyament musical de Núria i Muntsa Robert, lectura del manifest commemoratiu, cantada de l'Himne Nacional de Catalunya a càrrec dels cors de Contrapunt, concert a càrrec de Stukat del Bolet i refrigeri per a tothom.
Foto d'Arxiu: de l'Any passat 2010 de les Ofrenes florals fetes per les entitats i associacions per conmemorar i celebrar l'11 de setembre Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d'actes que organitzava "MALGRAT PER LA DIADA" en el Parc de Can Campassol de Malgrat.

dijous, 1 de setembre del 2011

El pressupost del Barça 2011/12 serà de 461 milions d'euros.

Imatge d'arxiu de: Toni Freixa portaveu de la junta directiva del Barça
En el Facebook de La transmissió d'en Puyal - LaTdP diu: Toni Freixa: "El pressupost del Barça 2011/12 serà de 461 milions d'euros. L'acord amb Qatar Sports Investements, la iniciativa Camp Nou Sense Fum i el projecte Grada d'Animació hauran de ser ractificat per l'Assemblea de compromissaris, que es farà el 24 de setembre. Els Mossos d'esquadra han demanat prohibir l'entrada d'aficionats amb casc de moto per motius de seguretat."

dimecres, 31 d’agost del 2011

Pep Guardiola, atracció a la cimera de la UEFA.

Els tècnics han participat en una cimera a Lió







Pep Guardiola ha estat, sens dubte, la principal atracció de la XIII Cimera de Tècnics de Elite, convocats per la UEFA. Tothom va felicitar sense excepció l'entrenador de Santpedor per l'espectacle que dóna el seu equip, per les innovacions tàctiques que posa en pràctica i per la seva filosofia personal de joc.
A la reunió només va faltar el tècnic de l'Inter (Giampiero Gasperini), mentre que el del Milan, Massimiliano Allegri, i el del Xakhtar, Mircea Lucescu, van arribar tard.
Els entrenadors han deixat clar que voldrien que la UEFA escoltés més les seves opinions, que es comptés més amb ells per prendre decisions que incideixen directament en el normal desenvolupament del futbol.
El tema calendari, així com els canvis de tècnics durant la mateixa temporada i les possibles innovacions en la Champions League, la principal de les quals seria que participés el vencedor de l'Europa League, si no es classifica directament, van ser els temes tractats al llarg de la tarda.
Després tots els entrenadors van sopar junts amb la presència de Michel Platini que es va fotografiar al costat de Pep Guardiola a un costat i sir Alex Ferguson a un altre. El veterà tècnic escocès no es va quedar al sopar i va tornar a Manchester, no participant aquest dijous a la resta de reunions.
A la cimera de tècnics d'elit van assistir finalment: Pep Guardiola (FC Barcelona), Sir Alex Ferguson (Manchester United FC), André Villas-Boas (Chelsea FC), Arsène Wenger (Arsenal FC), Roy Hodgson (West Bromwich Albion FC) , Rémi Garde (Olympique Lyonnais), Didier Deschamps (Olympique de Marseille), Massimiliano Allegri (AC Milan), Ralf Rangnick (FC Schalke 04), Thomas Schaaf (SV Werder Bremen), Frank de Boer (AFC Ajax), Jorge Jesus ( SL Benfica), Felix Magath (VfL Wolfsburg), Vítor Pereira (FC Porto), Mircea Lucescu (FC Xakhtar Donetsk), Unai Emery (València CF), Thorsten Fink (FC Basel 1893) i Rudi Garcia (LOSC Lille Métropole).
Aquest dijous prosseguiran les reunions a la seu de la UEFA i al migdia es donaran a conèixer les conclusions.

dilluns, 29 d’agost del 2011

'Maneta' de Play-Station.

5-0: El Barça debuta a la Lliga golejant de forma espectacular el Vila-real.

Alexis celebra su gol con sus compañeros / FOTO: Claudio Chaves - MD
Millor impossible. El Barça ha arrencat la Lliga de forma immillorable en golejar per 5-0 a un Vila-real que disputa aquesta Champiosn League amb gols de Thiago, Cesc, Messi (2) i Alexis. D'aquesta manera, els de Pep Guardiola no s'han deixat intimidar pel 0-6 del Reial Madrid a Saragossa i han demostrat que van a per la quarta Lliga consecutiva.
El FC Barcelona ha arrencat el partit amb una revolucionària alineació amb un 3-4-3 en què Abidal era l'únic defensa nat. En els primers minuts la possessió blaugrana ha estat insultant davant un Vila-real que no era capaç de connectar més de tres passades seguides. La primera ocasió ha estat per a un Alexis que ha disparat a les mans de Diego López.
Els de Pep Guardiola realitzaven una gran pressió en atac que provocava de forma reiterada la pèrdua de pilota del rival. En una ràpida ocasió entre Pedro i Messi, l'argentí ha obligat el porter del Vila-real a treballar durament a córner. Precisament en aquest córner, Busquets ha rematat de cap contra el travesser. Leo ho ha tornat a intentar però un providencial Gonzalo ha evitat la rematada del '10 'blaugrana.
 
Thiago inaugura el marcador
Però l'encarregat d'inaugurar el marcador ha estat Thiago que després de conduir la pilota fins la frontal de l'àrea, i veure com cap rival li intentava frenar, ha disparat ras amb l'esquerra i li ha ajustat la pilota al pal llarg de Diego López (1 -0, min. 25). La rèplica groga ha arribat a peus d'un Rossi que ha disparat amb potència contra el lateral de la xarxa.
El Vila-real ha passat a buscar a Rossi amb pilotes llargues. D'aquesta manera ha inquietat una mica més la defensa d'un Barça amb Mascherano amonestat per una entrada sobre Nilmar. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 1-0, ha aparegut Leo Messi per llançar una passada a l'espai per a un Cesc que després de superar la sortida de Diego López ha marcador el segon a plaer (2-0, min. 45).
 
Golejada després del descans
La segona meitat ha començat tal com havia acabat la primera, amb gol del Barça. Excel.lent passada a l'espai per a un Alexis en carrera que després de trepitjar l'àrea ha creuat la pilota al fons de la xarxa (3-0, min. 47). Només quatre minuts després arribava el quart després d'una gran assistència d'Iniesta per a un Messi que ha regatejat a Diego López i ha marcador a porta buida (4-0, min. 51).
Malgrat el marcador voluminós, el Barça no ha deixat anar el peu de l'accelerador. Cesc ha tingut el cinquè en els seus peus però ha preferit assistir sense èxit a Messi. Amb l'entrada de Xavi, Villa i Jonathan Dos Santos el guió blaugrana s'ha mantingut igual. Leo ha disparat contra les mans de Diego López en un ràpid contraatac mentre que Rossi ha rematat desviat en la següent jugada.
 
Messi tanca la 'maneta'
Els de Guardiola seguien robant pilotes i un d'ells han provocat una ràpida acció entre Thiago, Messi i Alexis que ha acabat amb el gol de Leo (5-0, min. 74). Villa ha tingut el sisè en els seus peus però la seva rematada creuada se n'ha anat desviat.
Els últims minuts s'han convertit en un gran rondo en què el Barça seguia manejant la pilota al seu gust. En un servei ràpid de falta, Valdés ha evitat el gol de l'honor del Vila-real després d'un tir de Camuñas en l'última acció del partit.
D'aquesta manera, el FC Barcelona d'iniciar la Lliga BBVA 2011-12 amb una 'maneta' espectacular i superlativa a un dels equips cridats a liderar la 'altra' Lliga, aquella de la qual no formen part ni els de Guardiola ni el Reial Madrid que es troben a un nivell molt lluny.


http://www.mundodeportivo.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.