Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

divendres, 27 d’abril del 2012

Tito Vilanova, nuevo entrenador del FC Barcelona.


Afegeix la llegenda
Sandro Rosell, president del FC Barcelona, ha anunciat en roda de premsa que el fins ara segon entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, serà el tècnic del Barça la temporada.

Andoni Zubizarreta ha explicat que va seguir el consell de Guardiola. "Sempre hem dit que abans de fitxar un jugador mirarem cap avall. Hem fet el mateix ara". Tito Vilanova, diu el director esportiu, "és una persona que representa el joc, l'anàlisi, la preparació, la qualificació, el compromís i la capacitat. Li posa hores, fins les que dorm."

Pep Guardiola ha dit que "el club ha encertat de ple. Jo només posava veu a idees conjuntes. Més, els jugadors el coneixen i saben que es tocarà poc. Ell donarà als futbolistes i al club el que jo no podia oferir. De Tito podem esperar el millor ". L'actual tècnic barcelonista ha afegit que "quan Tito Vilanova em va demanar opion li vaig dir: 'si l'sents, tira. Si et veus fort, amb energia, no ho dubtis ni un pèl. Tots els entrenadors somien amb això'. Per al que neciste ja sap que em tindrà ".

Guardiola acusa el desgast dels seus quatre anys a la banqueta culer.

Pep Guardiola ha anunciat la seva marxa del Barça després de quatre reeixits anys al club blaugrana, i ho ha fet demanant perdó "per la incertesa creada" en els últims mesos.

El tècnic ha confessat que ja havia pres la decisió "fa temps", encara que no ho volgut fer públic fins que quedessin resoltes la Lliga i la Champions. "Sento que estic buit i necessito omplir-me" ha reflexionat Guardiola, conscient que se'n va de "un lloc privilegiat".

També ha volgut "agraceder als jugadors per fer realitat partits que jo havia imaginat. Això no té preu". "Necessito recuperar la il.lusió, la passió. Com fa cinc anys quan em van oferir entrenar el filial".

Per acabar, l'encara tècnic blaugrana ha afirmat que "estic feliç i orgullós d'haver estat aquí", i ha afegit que "el que vingui estarà preparadíssim per fer grans coses. Estic segur".

Sobre el seu futur, Guardiola s'ha mostrat esquiu. "No crec que a ningú li interessi el que faré a partir d'ara, encara que segur que vaig a tornar a entrenar".

Per la seva banda, Sandro Rosell ha volgut agrair la feina de Guardiola i ha manifestat la seva voluntat de mantenir el llegat ". El president ha anunciat que Tito Vilanova serà el nou entrenador del Barça, una decisió que" ha pres Andoni Zubizarreta ".

Per la seva banda, Andoni Zubizarreta ha explicat que l'elecció de Vilanova s'ha produït perquè és qui millor representa el model creat per Guardiola. "Sempre hem dit que quan necessitem a algú primer cal mirar primer a casa. Ho vam fer amb els jugadors, i ara amb l'entrenador".

Gràcies Pep.

Guardiola s'en va

Guardiola a comunicat la desiscó als seus jugadors durant una reunió que s'ha allargat casi una hora. A las 13.30 h. comparaixerá davant els medis de comunicació amb Rosell i Zubizarreta.


El 17 de juny de 2008 va ser presentat com a nou entrenador del FC Barcelona en lloc de Frank Rijkaard i avui, 27 d'abril de 2012, gairebé quatre anys i 13 títols després, Pep Guardiola ha comunicat la seva marxa del club.

Pep s'ha reunit amb el president Sandro Rosell, que ha acudit a la Ciutat Esportiva, i tot seguit el tècnic ha comunicat el seu adéu a la plantilla durant una reunió que s'ha allargat gairebé una hora.

Guardiola posa així fi a l'era més triomfal en els gairebé 113 anys de vida de l'entitat. Dimecres, a primera hora i al seu propi domicili, Pep ja va deixar entreveure el president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director esportiu Andoni Zubizarreta que no seguiria, que considerava que havia arribat al final d'una etapa que el mateix Pep ja havia advertit que no seria molt llarga.

Després d'analitzar els pros i els contres, Rosell li va insistir que es quedés oferint plens poders en la presa de decisions de la parcel · la esportiva. Així es va donar per conclosa la cimera amb el compromís que abans que Pep fes pública la seva decisió ho sabessin tant la junta directiva com els jugadors i els seus col · laboradors.

Objectiu Copa del Rei

A la reunió amb els jugadors, Guardiola els ha transmès el desig d'acabar la temporada en gran amb un títol molt important com la Copa del Rei i amb un partit sempre molt atractiu com una final al Vicente Calderón davant un rival potentíssim com el Athletic. Pep dosificarà als jugadors que més minuts han disputat durant la temporada perquè arribin al dia 25 en les millors condicions.

Pep Guardiola se va del Barça?

Tiene prácticamente decidido abandonar el Barça: hoy se lo comunicará a directiva y plantilla No obstante, mantiene una puerta abierta.
La plantilla ha estat citada a les 09.30 h. A les 10.00 h. la plantilla ha sapigut la desició de boca de Pep i al migdia tindrà lloc la esperada fumata blanca davant els medis de comunicació amb el president Sandro Rosell per fer pública la desició definitiva.

Per tant estarèm pendents de Si Renova o No Guardiola.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.