Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimarts, 10 de juliol del 2012

El Barça rep a la Real Sociedad i el Madrid, al Valencia en la primera jornada de Lliga.

Messi y el Barça debutarán contra la Real Sociedad

Acaba de finalitzar el sorteig de la primera jornada del campionat nacional de Lliga, que es disputarà el cap de semana del 18 i 19 d'agost. El FC Barcelona debutarà reben en el Camp Nou a la Real Sociedad, mentres que el Real Madrid ho farà també com local, amb la visita del Valencia. l'Ordre de partits es el següent:

FC Barcelona-Real Sociedad

Real Madrid-Valencia

Rayo-Granada

Deportivo-Osasuna

Mallorca-Espanyol

Celta-Málaga

Zaragoza-Valladolid

Levante-At. Madrid

Athletic-Betis

Sevilla-Getafe

dijous, 28 de juny del 2012

Roncero no ploris que no hi ha per tant que al dia següent no ten recordaràs de res i parlaràs malament del Barça i pot ser els Catalans.


Roncero se pone a llorar por la roja: "La España de siempre, no tanto toque ni tanta gaita"

Que no llores hombre.

 

Jordi Alba, fitxat.

Barça i Valencia ja han fet oficial el acord El club blaugrana pagarà 14 millones fixes sense variables en dos plaçes El de Hospitalet firmarà per cinc temporades.




Jordi Alba, primer fichaje del Barça para la temporada que viene

Barça i València acaben d'arribar a un acord per al traspàs de Jordi Alba. El club xe i el club blaugrana ho acaben de fer públic. El lateral esquerre de la selecció espanyola signarà per cinc temporades amb el Barça i la seva presentació es farà després de l'Eurocopa. El club blaugrana pagarà 14 milions fixos, sense variables, en dos terminis. El primer termini de set milions es farà efectiu ara, i un altre, de set, el proper any.

El Barça accepta el fix

Finalment, el Barça ha acceptat pagar el traspàs de l'operació en fixos com reclamava el València, entre altres coses, perquè els condicionants per abonar els variables eren gairebé una obvietat que s'acabarien complint.

divendres, 27 d’abril del 2012

Tito Vilanova, nuevo entrenador del FC Barcelona.


Afegeix la llegenda
Sandro Rosell, president del FC Barcelona, ha anunciat en roda de premsa que el fins ara segon entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, serà el tècnic del Barça la temporada.

Andoni Zubizarreta ha explicat que va seguir el consell de Guardiola. "Sempre hem dit que abans de fitxar un jugador mirarem cap avall. Hem fet el mateix ara". Tito Vilanova, diu el director esportiu, "és una persona que representa el joc, l'anàlisi, la preparació, la qualificació, el compromís i la capacitat. Li posa hores, fins les que dorm."

Pep Guardiola ha dit que "el club ha encertat de ple. Jo només posava veu a idees conjuntes. Més, els jugadors el coneixen i saben que es tocarà poc. Ell donarà als futbolistes i al club el que jo no podia oferir. De Tito podem esperar el millor ". L'actual tècnic barcelonista ha afegit que "quan Tito Vilanova em va demanar opion li vaig dir: 'si l'sents, tira. Si et veus fort, amb energia, no ho dubtis ni un pèl. Tots els entrenadors somien amb això'. Per al que neciste ja sap que em tindrà ".

Guardiola acusa el desgast dels seus quatre anys a la banqueta culer.

Pep Guardiola ha anunciat la seva marxa del Barça després de quatre reeixits anys al club blaugrana, i ho ha fet demanant perdó "per la incertesa creada" en els últims mesos.

El tècnic ha confessat que ja havia pres la decisió "fa temps", encara que no ho volgut fer públic fins que quedessin resoltes la Lliga i la Champions. "Sento que estic buit i necessito omplir-me" ha reflexionat Guardiola, conscient que se'n va de "un lloc privilegiat".

També ha volgut "agraceder als jugadors per fer realitat partits que jo havia imaginat. Això no té preu". "Necessito recuperar la il.lusió, la passió. Com fa cinc anys quan em van oferir entrenar el filial".

Per acabar, l'encara tècnic blaugrana ha afirmat que "estic feliç i orgullós d'haver estat aquí", i ha afegit que "el que vingui estarà preparadíssim per fer grans coses. Estic segur".

Sobre el seu futur, Guardiola s'ha mostrat esquiu. "No crec que a ningú li interessi el que faré a partir d'ara, encara que segur que vaig a tornar a entrenar".

Per la seva banda, Sandro Rosell ha volgut agrair la feina de Guardiola i ha manifestat la seva voluntat de mantenir el llegat ". El president ha anunciat que Tito Vilanova serà el nou entrenador del Barça, una decisió que" ha pres Andoni Zubizarreta ".

Per la seva banda, Andoni Zubizarreta ha explicat que l'elecció de Vilanova s'ha produït perquè és qui millor representa el model creat per Guardiola. "Sempre hem dit que quan necessitem a algú primer cal mirar primer a casa. Ho vam fer amb els jugadors, i ara amb l'entrenador".

Gràcies Pep.

Guardiola s'en va

Guardiola a comunicat la desiscó als seus jugadors durant una reunió que s'ha allargat casi una hora. A las 13.30 h. comparaixerá davant els medis de comunicació amb Rosell i Zubizarreta.


El 17 de juny de 2008 va ser presentat com a nou entrenador del FC Barcelona en lloc de Frank Rijkaard i avui, 27 d'abril de 2012, gairebé quatre anys i 13 títols després, Pep Guardiola ha comunicat la seva marxa del club.

Pep s'ha reunit amb el president Sandro Rosell, que ha acudit a la Ciutat Esportiva, i tot seguit el tècnic ha comunicat el seu adéu a la plantilla durant una reunió que s'ha allargat gairebé una hora.

Guardiola posa així fi a l'era més triomfal en els gairebé 113 anys de vida de l'entitat. Dimecres, a primera hora i al seu propi domicili, Pep ja va deixar entreveure el president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director esportiu Andoni Zubizarreta que no seguiria, que considerava que havia arribat al final d'una etapa que el mateix Pep ja havia advertit que no seria molt llarga.

Després d'analitzar els pros i els contres, Rosell li va insistir que es quedés oferint plens poders en la presa de decisions de la parcel · la esportiva. Així es va donar per conclosa la cimera amb el compromís que abans que Pep fes pública la seva decisió ho sabessin tant la junta directiva com els jugadors i els seus col · laboradors.

Objectiu Copa del Rei

A la reunió amb els jugadors, Guardiola els ha transmès el desig d'acabar la temporada en gran amb un títol molt important com la Copa del Rei i amb un partit sempre molt atractiu com una final al Vicente Calderón davant un rival potentíssim com el Athletic. Pep dosificarà als jugadors que més minuts han disputat durant la temporada perquè arribin al dia 25 en les millors condicions.

Pep Guardiola se va del Barça?

Tiene prácticamente decidido abandonar el Barça: hoy se lo comunicará a directiva y plantilla No obstante, mantiene una puerta abierta.
La plantilla ha estat citada a les 09.30 h. A les 10.00 h. la plantilla ha sapigut la desició de boca de Pep i al migdia tindrà lloc la esperada fumata blanca davant els medis de comunicació amb el president Sandro Rosell per fer pública la desició definitiva.

Per tant estarèm pendents de Si Renova o No Guardiola.

dimarts, 20 de març del 2012

5-3: Leo Messi fa història al superar el récord de César amb un 'hat trick' davant el Granada.

El Barça a golejat al Granada por 5-3 i dormirà a cinc punts del Real Madrid avans de que els blancs visitin aquest dimecres El Madrigal. Leo Messi, amb un 'hat trick', a sigut el gran protagonista del encontre ja que a aconseguit superar la histórica xifra de 232 gols marcats per el fins aquesta nit máxim artiller de la histria blauglrana: César Rodríguez.

http://www.mundodeportivo.com/20120320/la-liga-bbva/5-3-barca-granada-leo-messi-hace-historia-record-cesar_54274796889.html

http://www.mundodeportivo.com/20120320/fc-barcelona/messi-iguala-el-record-de-cesar-como-maximo-goleador-de-la-historia-del-barca_54273769236.html

dijous, 15 de març del 2012

Un any després de extirpar-li un tumor Eric Abidal serà sotmès a un trasplantament de fetge.

Un any després de l'operació en què se li va extirpar el tumor a Eric Abidal, el club ha comunicat que el jugador haurà de rebre un trasplantament de fetge
     
   
 
SPORT.es | 15.03.2012 | 13:18h 

Eric Abidal, jugador del FC Barcelona que fa un any va ser operat per extirpar-li un tumor al fetge, s'ha de sotmetre a un trasplantament de fetge donada l'evolució del procés hepàtic.
El trasplantament era una opció que s'havia contemplat des de l'inici del tractament.
L'entrenador del conjunt blaugrana Pep Guardiola li va comunicar a la plantilla aquest dijous al matí abans de l'entrenament la decisió mèdica encara que, des del cap de setmana, un petit nucli del vestuari coneixia el pas que havia de donar el defensa francès. 

Més Notícies: http://www.sport.es/es/noticias/barca/abidal-volvera-jugar-futbol-1548421
http://www.sport.es/es/noticias/barca/mundo-del-deporte-vuelve-volcarse-con-abidal-1547321
http://www.sport.es/es/noticias/barca/puyol-abidal-esta-animado-1547001
http://www.sport.es/es/noticias/barca/peor-noticia-para-abidal-vuelve-ano-despues-1547162
http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-sufrido-cuatro-golpes-bajos-ano-1547641


dilluns, 12 de març del 2012

"Incendi al Barça", segons Telemadrid.

Rosell es mostra indignat per les informacions de Telemadrid i assegura que són calúmnies

El president del Barça, Sandro Rosell, ha reaccionat amb indignació davant de la informació que ha fet la cadena Telemadrid, assegurant que Guardiola no firmarà la renovació fins que el Barça li garanteixi que Gerard Piqué no serà a la plantilla la temporada que ve. Rosell ha dit que aquesta afirmació és una calúmnia i que no té cap fonament. A més, ha criticat que aquesta "malinformació" (segons Rosell) provingui d'un mitjà finançat amb diners públics, i més "en temps de crisi econòmica". 

El president del Barça, Sandro RosellEl president del Barça, Sandro Rosell
Rosell ha fet aquestes declaracions abans d'assistir a la Gala del Deporte, organitzada per l'associació de premsa esportiva, que s'ha celebrat a Lleida. El Barça ha rebut dos nous guardons. El primer, per a la secció de futbol, escollida com el millor equip del 2011. L'altre reconeixement ha estat per a les seccions, que al llarg de l'any passat van sumar 17 títols. També han estat guardonats l'equip espanyol de la Copa Davis així com la nedadora Mireia Belmonte,

Telemadrid assegura que Guardiola no vol Piqué per a la pròxima temporada

"Incendi al Barça", diu Telemadrid. Segons el canal autonòmic madrileny, Guardiola encara no ha renovat perquè abans vol que Rosell li garanteixi que Piqué no continuarà al vestidor. Aquesta informació ha causat un gran malestar al club blaugrana i no es descarta una resposta al més alt nivell aquest mateix dilluns. Telemadrid diu que Guardiola està fart de l'actitud de Piqué i que seria el pròxim damnificat d'una llista en què inclouen Ronaldinho, Deco, Eto'o, Ibrahimovic i Bojan. A més, sempre segons la cadena madrilenya, Rosell ja hauria triat el substitut de Guardiola: Michael Laudrup. El Barça sembla disposat a tallar en sec aquestes intoxicacions i a marcar una línia dura com ja va fer amb Intereconomía.

telemadridEls dos presentadors de la secció d'esports de l'informatiu de Telemadrid
Els Vídeos:

http://www.esport3.cat/video/3997370/Manipulacio-barroera

http://www.esport3.cat/video/3996910/Rosell-respon-Telemadrid

de: www.esport3.cat

dimecres, 7 de març del 2012

Quarta Calçotada de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.

Imatge: del Cartell de la Calçotada 2012 de
La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.
Prop d'unes 140 Persones, Participaràn a la Quarta Calçotada Popular que ha organitzat La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar i que és farà aquest dissabte a partir de les 14:00h. al Patí de la seu de la Penya al Carrer Sant Esteve 20-24 de Malgrat de Mar, amb: Calçots, Cansalada, Botifarra i Pa amb Tomaquet, Aigua, Vi, Postres, (Cafè i Licors a Part) una mica de Música i a les 18:00h. el Partit  de Lliga Jornada 27 Racing de Santander Barça, durant la Calçotada tindrèm als Components del Programa de BARÇA TV QUINA PENYA! que s'emet els Dilluns, a les 21:30 h.
Aquest programa, dirigit i presentat pel Llucià Ferrer, vol apropar el sentiment penyista existent a tot Catalunya.

Què fan? Com viuen el Barça? Quins són els seus cracs? Quines activitats organitzen? Les respostes a aquestes preguntes es trobaran a Barça TV cada setmana. Viatges que serviran per conèixer més a fons el sentiment penyista, els seus valors i les seves festes.

Es tracta d'un programa divulgatiu i alhora d'entreteniment dirigit a tota la família. Tindrà tocs d'humor però alhora histories humanes de culés que s'han deixat la pell pel FC Barcelona.




divendres, 10 de febrer del 2012

La novena Fira d'Hivern oferirà artesania, tallers d'oficis i les rebaixes dels comerciants locals.

Malgrat Turisme enllesteix els preparatius de la novena edició de la Fira d'Hivern, que omplirà els carrers del centre aquest proper dissabte. Prop d'un Centenar de parades, entre artesans, comerciants locals, entitats i tallers d'oficis, que s'instal·laran als carrers del Carme, Desclapers, Mar i Ramon Turró des de les 09:00 h i fins les 21 h.

Els comerciants treuran les rebaixes al carrer, coincidint amb la Fira d'Hivern, en la qual també hi participaran diverses entitats locals com Càrites, Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara i La Penya Barcelonista Avi Xaxu. L'Associació de Comerciants de Malgrat Centre i la Diputació de Barcelona col·laboren amb aquesta mostra.

La Penya tindrà en la seva parada Vi, Cava de La Penya, Xapas de Cava amb l'escut, i Bufandes de La Penya, entre altres. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.