Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

dimecres, 30 de novembre del 2011

¿Un madridista en Tráfico?



Ayer, entrando a Barcelona ya se empezaba a vivir el Clásico ante el Real Madrid aunque fuera de una manera diferente y sorprendente. Un panel avisaba de las restricciones al Nou Camp, al que llamaba... Mou Camp. Un error tipográfico que sorprendió a los seguidores azulgrana que se estaban acercando a las instalaciones del FC Barcelona antes del partido contra el Rayo.

http://www.mundodeportivo.com/

dijous, 24 de novembre del 2011

La PB l'Avi Xaxu ha sortit aquest djious 24 de novembre al Diari Sport.

La PB L'Avi Xaxu estrenó Junta y local social

Fent els parlaments en l'Acte d'Inauguració de la Nova Seu Social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.
La ratificación de la nueva Junta Directiva fue el punto principal de la asamblea de socios de la PB L'Avi Xaxu de Malgrat de Mar. Antoni Montal sigue siendo el presidente de la entidad y le acompañan ahora, en el órgano rector de la entidad, Valentí González (vicepresidente), Cipriano Tapia (tesorero), Xavier Torrent (secretario) y Maria Teresa Regí, Julián Díaz, Xavier Capel, Oriol Carbonell, Carles Guerra, Òscar Rossinyol y Salvador Romaguera (vocales).

En la reunión de la Junta, además, se aprobaron el estado de cuentas y el presupuesto para 2011-12, se informó de las actividades realizadas y, también, de las programadas para la presente temporada.

Y el 4 de noviembre, la penya del Maresme inauguró su flamante local social. Un centenar de socios acudieron al acto, que presidieron la concejal de Deportes Ana Vega y el delegado del Consell Consultiu de Penyes en la comarca, Manel Flores. Tras los actos protocolarios hubo un pica-pica para todos los asistenes y se pasó un audiovisual donde se reflejaban las actividades realizadas por la penya en los últimos tiempos.

El nuevo local está situado en la Cafeteria Bellamar, de calle Sant Esteve 20-24. La Junta de la penya anima a los barcelonistas de Malgrat de Mar a integrarse en la entidad y ver los encuentros en este nuevo local, gozando de un formidable ambiente.

Sport.

dimecres, 9 de novembre del 2011

LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU, VA INAUGURAR EL PASSAT DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE DEL 2011 A LES 20:00H. DEL VESPRE, EL NOU LOCAL SOCIAL.

Fent els parlaments en l'Acte d'Inauguració de la Nova Seu Social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.


LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU MALGRAT DE MAR, VA INAUGURAR EL PASSAT DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE DEL 2011 A LES 20:00H. DEL VESPRE, EL NOU LOCAL SOCIAL DE LA PENYA AMB UNES 100 PERSONES QUE ASSISTIEN A L’ACTE D’INAUGURACIÓ DE LA SEU SOCIAL, ON HI VAN HAVER-HI ELS PARLAMENTS DE LA REGIDORA D’ESPORTS ANA VEGA, EL PRESIDENT DE PENYES DEL MARESME MANEL FLORES I EL PRESIDENT DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU ANTONIO MONTAL, DESPRÈS VA AVER-HI UN PICA PICA PER A TOTS ELS ASSISTENTS I TAMBÉ ÉS VAN PASSAR DIAPOSITIVES DE LA PENYA ON HI SORTIEN FOTOS D’ACTIVITATS
QUE LA PENYA HA ANAT REALITZANT O HA PARTICIPAT. (DES DE LA PENYA BARCELONISTA L’AVI XAXU ANIMEM A LA GENT DE MALGRAT QUE VINGUI AL NOU LOCAL SOCIAL DE LA PENYA A BEURE ELS PARTITS DEL BARÇA, LA SEU SOCIAL ESTÀ SITUADA AL CARRER SANT ESTEVE 20-24 ON ESTÀ LA CAFETERIA BELLAMAR DE MALGRAT DE MAR.)

¡¡¡VINÈ A ANIMAR EL BARÇA I FES PENYA AMB TU TOTS I GUANYEM T’HI ESPERÈM!!!

Durant el Pica Pica el dia de l'Inauguració de La Nova Seu Social de La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu.

diumenge, 6 de novembre del 2011

Barça VS Zaragoza al Nou Local Social aquest cop si.

2-2: Messi salva un punt 'in extremis' pel Barça davant el Athletic.

Leo Messi a salvat avui, diumenge, al FC Barcelona en el descompte del partit davant el Athletic Club en San Mamés amb el que a sigut el seu primer gol en el camp bilbaíno, el que a establert el 2-2 final de un xoc en el que els locals es van adelantar dos vegades, per mitg de Ander Herrera i de Gerard Piqué, en propia meta, i el Barça iguala en primera instancia amb tant de Cesc.

http://www.mundodeportivo.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Resultats de Fútbol.

La Quiniela 1x2

Que podem veure avui a la Televisió.

El temps que farà a Malgrat de Mar.